點睇依十幾廿年嘅女神標準同以前已經唔同咗

624 回覆
45 Like 169 Dislike
我屌連個濕鳩YT都比人吹到男神咁
大細眼 蒜頭鼻
傻鳩先仲會講咩女神唔女神
整容 化妝 改圖技術 日新月異 仲當人神咁拜
體育界就多咗好多女神

以前啲女運動員好多好恐怖

女神只有一個
又係你
因為套戲真係好好睇
On9

大把新一代中意張國榮
隔離post咁岩見到
樓主點睇泡菜?
佢個女個樣幾似佢
依家泡菜大多數都係idol hot girl 嗰種,冇乜女神
好似以前李英愛金喜善嗰啲已經冇咗(我對李英愛有保留,佢係理想中嘅新抱,但佢冇一種令人戀愛或有任何特別嘅感覺同吸引力,佢感覺好悶)
你搵個地球球花億中無一點比
嗰張gif其實有咩咁特別,點解冇啦啦隔咗一段時間突然咁多人吹奏上埋神枱
我嗰代睇戲比較多,佢依個動作真係冇乜特別感覺同印象

屎塔肥本身路人嚟講都已經係中下質素,ivy so 中等左右,朱茵屌打佢哋但唔代表朱茵係女神,咁樣講好多人都係女神
佢哋整體完全唔係吸引囉對眼雙目無神 7到
脂粉味太重
呢個真係吹大咗
頂多話長頭髮佢Carry得幾好睇
我覺得係靚仔靚女有斷層+審美標準斷崖式下降
https://youtu.be/tyRD2Ekk5lI?si=QqD9n7vVW1VrhueQ

Monica bellucci真係好正,當年睇完到呢套戲之後真係唔敢相信世界上可以有咁靚嘅女人
仲有嗰個乜小麻,咁都可以吹奏做女神
上面有條友唔同意我,一嚟就話我on9。我真係想問佢,而家營養醫療壽命整容思想全部進步咗,又有互聯網,又係有咁多人發明星夢,係咪人類DNA 反而柒咗,生產唔到女神出嚟?
定係啲公司鍾意揀平民嚟捧?
而家個個都可以自拍放上網做明星,靚仔靚女網上大把,(公司覺得)平民樣反而受歡迎有幻想空間。再嚟造星嘅過程已經係娛樂,生產出嚟嘅明星同觀眾嘅bounding強過唔知邊度彈出嚟嘅靚仔靚女,投資落啲現成受歡迎嘅成品好過0 fans嘅新人,成個文化已經唔同咗
唔係斷層

係唔會再有
以前 講大美人女神級嘅 係嘉欣 關之琳 林青霞王祖賢等等
依家呢?唔好話大美人,搵一個真係叫做靚少少 唔係靚妹鄰家女孩樣 係明艷 嫵媚feel嘅都冇

以前嘅靚仔係講緊黎明 希哥 吳彥祖呢一啲

莫講話搵好似黎明咁 倜儻儒雅 貴族氣質 文質彬彬 英俊雄偉 風流雅望咁樣嘅男明星,
依家連一個陽剛少少 睇落去英偉少少嘅男明星都冇
全部都係脂粉味勁重
嗰條女一睇就知麻麻哋
但係喺連登講佢半句都會俾人話
唔知以為佢嘉欣2.0
唔覺王祖賢靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞