點睇依十幾廿年嘅女神標準同以前已經唔同咗

624 回覆
45 Like 169 Dislike
洪欣做八婆最入型入格,嗰種西真係西入血
所以可能嘉欣嗌佢西女人係真係有原因
又唔見佢會話Ada係西女人
https://youtu.be/NfEOdV2ObdY?si=-6QFyQ3uE-VjT-KT

一冇舒淇嘅畫面即刻靚晒
Ada後生都西㗎
老鼠屎
你另外一個post話佢超級老鼠屎覺得勁貼切
真心覺得主角唔係佢嘅話玻璃之城成就應該會高好多
冇咗隻老鼠屎 個Popularity應該會高好多 套戲分分鐘拍得住甜蜜蜜咁上下膾炙人口
甜蜜蜜有張曼玉加153carry,玻璃之城變咗舒淇
雖然個個都笑153但係153演技真係好
加埋套戲有曼玉呢一啲女神級,又演繹得好,Leon個角色又簡直係為佢度身訂造咁滯造就咗甜蜜蜜神級地位
你老味去到玻璃之城,Leon嘅演技已經比以前進步咗好多,身上面更加爆發出男人味同埋精英氣質 ,對住一個千年難得一遇嘅牛屎豬扒
搞到套戲高不成低不就,老鼠屎冇叫錯佢
搵男人頂佢都好過佢
喺度諗如果玻璃之城,唔係豬皮,唔好講到去到嘉欣級數嗰啲大美人,如果係曼玉或者係周嘉玲,甚至係當年係新人嘅Lee ann, 套戲都未至於咁慘
我到而家仲未睇晒,一見到舒淇個樣我就想飛
我要搵啲嘢遮住佢個樣先睇得落一係就淨係睇黎明cut,好地地一套戲俾條老鼠屎搞到咁
真係唔係講笑求其一個當年嘅TVB姐仔仲好過佢
墮落天使製作好過重慶,拍得勁靚,但又係演員唔掂,例如楊采妮,莫文蔚外型就限制咗佢做得幾好都係麻麻
墮落天使 成個美感畫面個vibe都係好靚
加埋有絕世美人同埋魔王級嘅靚仔,令套戲不斷加分
但係套戲都有老鼠屎楊采妮係咁尖叫煩到一個點,又嘈,冇乜深度,覺得一近鏡佢個樣變到好鬼猙獰平時嗰種美態冇晒,反而嘉欣唔止頂得住個近鏡,而且喺鏡頭之下演繹得個角色好靚
莫文蔚唔使講,個外型限制太大,佢演繹得幾好都唔會覺得好眼前一亮
千年一遇老鼠屎唔係浪得虛明

老實講,真正嗰個千年一遇其實真係麻麻,又係硬照掂,一訪問做節目拍戲即刻唔掂,又肥又矮甚至有時有少少樣衰
邊個係真正嘅千年一遇
https://youtu.be/bjTBwgs84EY?si=G3s2VuSVrmPGkNYP

我覺得成套戲嘅亮點真係佢兩個條線
頂多搭埋金城武同佢老竇楊采妮真心煩
令我諗起周慧敏,周慧敏拍戲又係好煩行出嚟又普通,好有普通女仔嗰種煩厭,不過好過楊采妮,楊采妮學你話齋佢有時衰到有猙獰feel,佢嗰樣完全頂唔順拍戲嗰種強度,身型骨架又未夠班
橋本環奈
加埋把魔音,佢外型條件真係只係可以做純idol
原來係嗰個

晏晝係好sweet好靚㗎但係動態即刻跌watt,真心覺得動態嚟講佢最多只係普通藝人學你話齋有啲角度甚至一啲都唔靚咩新垣結衣仲靚
楊采妮把聲嘅驚嚇程度同柏芝有得揮

嘉欣把聲係唔好聽啫但係襯佢個樣同埋佢個樣又搭救返嘉欣個樣配楊恭如把聲仲恐怖啊
但周慧敏就咁睇真係靚楊采妮好多
同埋玉女身材好呢
不過玉女動態都係唔夠佢靜態咁靚
反而嘉欣王菲周嘉玲嗰啲,靜態係show唔到佢動態一舉手一投足嗰種靚同埋氣質
周慧敏梗係靚過楊采妮好多,楊采妮靠賣笑容突圍(依家睇返其實你講嗰幾個仲笑得charm過佢好多)

但周慧敏拍戲真係差好遠,拍劇都冇咁差
新垣結衣係幾靚,不過同以前嗰啲日劇女神都係差成班

仲有依家嗰個乜鬼林明禎,其實有乜咁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞