點睇依十幾廿年嘅女神標準同以前已經唔同咗

624 回覆
45 Like 169 Dislike
唔係講笑 中環求其一間名店啲sales全部都靚過佢
真呀,所以咪話佢樣衰囉,連正常樣都唔係
黐線吹到才女同埋大美人係想點
佢出道到而家都係一個MK妹 呢一刻都係,呢一刻甚至仲衰因為老咗更加尖酸刻薄死八婆MK格
點扮high 都唔靚,完全冇貴氣仲要扮才女扮演技派咪玩啦師兄
你taste 差,只識食飯屌西

Stephy 眉清目秀,氣質點同一般sales

佢眉清目秀?
唔好擘大眼講大話啦講起氣質清秀,王菲好過佢10倍啦佢出道就出名係MK
中環班名店sales個個都睇得下個個都幾靚女

唔認同佢就叫taste差唔怪得依家香港娛樂圈成班牛鬼蛇神
外型邊忽似,佢完全只係似一個普通mk妺
懷疑你侮辱緊王菲
佢叫氣質清秀真係有啲搞笑,咁普通嘅mk妺叫氣質清秀,係唔係只要識微笑就叫清秀
Stephy擺到明連一啲清秀都冇
對5字就係話連平時氣質咁cool咁戾氣嘅王菲清純起上嚟都贏佢10條街唔止
仲要王菲平時係出名cool出名戾氣 有型有款冰山feel

史塔肥識得笑就叫清秀
佢出道到而家都係MK妹,冇變過
咁叫眉清目秀,係唔係對眉清目秀嘅定義搞錯咗
所以依家通街都係女神
唔好話清秀 係少少嘅眉清目秀 秀麗嘅氣質都冇
佢到而家都係MK只不過係變咗一個扮晒上菜 扮才女洗底 扮晒有氣質嘅過氣MK妹
大佬 佢出道到而家個形象,有邊一忽係清秀貴氣?從來都係MK
你講嘢都算厚道佢唔係似一個普通MK妹,佢的而且確就係一個MK妹
唔怪得豬皮依家都叫女神
死傻仔

我撚有話佢女神咩,係話佢好過一般sales呀
死傻仔,我話佢好過一般sales 呀,女你老母神咩

你有本事post 個一般sales 有氣質過佢
成班化石講古董

現代係愈來愈年輕化,外國 justin bieber, Ariana grande, tom Holland 30似20

嘉欣王菲靚又點,個樣咁成熟,唔會再興
我冇話外國嗰班差係講緊香港娛樂圈個生態太差 乜嘢都捧上神枱

Justin Bieber Ariana Grande Taylor Zendaya Tom Holland Billie Eilish Harry Styles呢啲起碼係有實力啊,兼且個樣都算睇得下
就算你話唔係賣樣為主 真係靠實力取勝嘅都起碼有sia / Sam smith 啊

香港嗰班乜都捧女神外國娛樂圈呢班,勁有實力,樣又唔差都唔會捧到咁

係講緊成個生態都好似冇再有以前嗰種神級女星 真係高高在上嗰種女神級出現因為而家就係學你話齋興童顏同埋幼態,冇再可能有Monica Bellucci Grave Kelly 呢一種明艷大美人出現
出過啦

柏芝咪係囉
其實嘉欣王菲嗰樣邊忽成熟,甄楚倩梅姐甚至Kelly 依啲就成熟啦嘉欣最多話佢後生嗰陣老過佢嘅樣兩三年,但都只係二十出頭似廿三廿四姐,十八似廿一廿二咁姐王菲嗰樣未生女前甚至比佢真實年齡仲後生一兩年,不過佢平時出show鍾意成熟打扮化妝同造型

依家三十歲似廿歲先係唔正常,個個乳臭未乾成個弱智咁
污染嚴重,病毒橫行,

唯有長期青春,可保健康快樂
類似依種先叫清貴,唔係阿豬阿狗mk妹可以有
咪就係,依家啲人唔識用就亂咁用啲字,用到濫晒
就好似清純同純情係兩樣嘢嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞