點睇依十幾廿年嘅女神標準同以前已經唔同咗

624 回覆
45 Like 169 Dislike
香港史一,唔係嘉欣就柏芝

論成就,一個港姐,一個影后

論品味,倪震大劉,霆鋒冠希

論年紀,芝大勝
其實cool同清秀冇衝突,佢哋嘅清反而造佢哋嘅清冷感

林青霞後生就係清純冰山代表
香港史上三大美女

冠軍:柏芝(進化版青霞)

亞冠:嘉欣

季軍:李婉華
同意柏芝係近代最接近大美人級別嘅靚女
但點會係進化版青霞
青霞range闊好多
由後生清純清麗到中年嘅英氣中性美到老咗嘅雍容華貴真係各個階段都有唔同嘅氣質韻味
佢身形亦比柏芝更大方
柏芝骨架太纖細整體睇點都係小美人feel
同埋仲未計柏芝講嘢真係好跌watt
我都已經唔係講緊佢把聲
而係啲儀態動靜 真係襯唔起佢個靚樣
林青霞後生係真正嘅清純,真係有好清而唔係淨係純嘅感覺,就係因為佢嘅清所以有嗰種冰山型格同脫俗嘅感覺,而佢嘅清同時令佢嘅笑容直接溶化人

而柏芝,老實講,佢外型淨係得純情嘅感覺,佢嘅樣係清秀但佢骨架同眉眼係不足以幫佢外型營造清嘅感覺,亦即係林青霞後生嗰種仙氣,柏芝冇清新脫俗有仙氣圍繞嘅感覺
890年代人類頂峰,資源多,污染少,明星最靚
Angelababy幾時上神枱 以前高登大把人笑佢
佢整得好喎
張柏芝我覺得係頂級嘅小美人但做唔到真正大美人
佢行出嚟個骨架同氣場輸蝕過嘉欣 關之琳同埋青霞嗰種都唔係話佢唔靚,係氣場同埋骨架仲有嗰個氣質都唔同
咁你有冇恭喜人簽咗個咁樣嘅西女人返去
快撚啲捧紅佢添呀!
係,仲有把聲同外型勁唔夾,嚇死人嗰隻
你老土姐
傳統骨架,易肥易殘易病

污染嚴重,病毒橫行,
長期青春窈窕,可保健康快樂
其實係認同你實力,寸得起先接受到後者嗰種型格
王菲曼玉出道都唔係呢種形象
佢一開口真係瘋狂跌watt明明嘉欣把聲都唔係好聽,但點解一開口完全唔會跌watt甚至令我覺得佢個樣襯佢把聲
點解會咁
因為嘉欣襯返佢嗰樣,張柏芝起碼把聲要彭羚咁先襯
彭羚
另外我覺得係嘉欣個樣靚嘅程度 加埋佢佢身材簡直係Model骨架級數,呢一種遙不可及嘅冰山級數 係要襯返呢一啲聲甚至可以話佢所有優點完美Carry把聲
大家都係把聲唔好聽,你睇吓楊采妮幾驚嚇因為楊采妮身體硬件唔夠carry 把聲
你睇吓個弱智仔Jeffery俾人吹咗做男神
學你話齋簡直傻仔 擺喺以前仲可能係下把位添
連細佬嗰種可愛又冇
講可愛講得意 甚至講靚仔 城城屌打啦
條傻仔Jeffery成日雙目無神好鬼肉酸
主要係李嘉欣嗰樣係硬朗同串,佢身型都成個model, 有model嗰種冷傲,佢把聲就同樣係依個style

兼且 佢把聲唔係楊采妮同柏芝嗰種真係難聽,只係唔係甜同溫柔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞