點睇依十幾廿年嘅女神標準同以前已經唔同咗

624 回覆
45 Like 169 Dislike
老實講依家啲人係唔係冇點出過街出過社會接觸人,連睇戲都冇乜睇
依家嗰啲星,喺街度望到都唔會回頭留意到
嗰個傻仔Jeffery吹到靚仔過希哥一開口成個傻仔咁露晒底啦大佬,批評半句又吊
呢班咁嘅觀眾唔怪得會捧啲咁樣嘅人
講真,朱茵真係呢幾年先上神枱以前就算係我細個嘅年代,啲人講電影女神個個都諗起曼玉林青霞 王祖賢呢啲,講大美人就會諗起嘉欣或者關之琳呢啲,邊忽會講佢個名?
Jeffery 劉俊謙 成個傻仔咁
Tyson Yoshi又矮又唔係靚仔都可以吹到男神
我都好懷疑佢哋究竟有幾大,連twins都變做賣靚神枱
好似平行時空咁,佢哋啲睇法其實同上面啲人差唔多
我有個表姐以前鍾意Twins早排見到佢同佢吹水跟住佢都好驚訝話點解依家啲人會話阿嬌一出到就係賣樣為主
不嬲唔係 啲人鍾意佢係因為佢夠青春活力夠cute得意活潑,不嬲都當佢哋係好樣少少嘅靚妹偶像
啲人吹到阿嬌一出道已經係嘉欣咁樣嘅大美美人
咪玩啦大佬,點同嘉欣比
啲大陸仔而家興港風復古先摷返星星啲戲出嚟睇跟住再吹奏朱茵咋嘛
本身大陸啲人係鍾意依啲style嘅女
佢哋鍾意妹仔
不嬲係,范冰冰都可以吹到成冰山

佢做武則天做到成個妹仔咁
真係冇嗰種霸氣
佢係最多叫皮膚白同埋五官精緻
但係都係第一眼睇覺得佢好靚,睇睇吓我覺得佢五官好扁平唔識講有一種典型嘅大陸人feel,唔係話佢醜
但係講五官精緻 五官立體 嘅程度,香港嗰幾個大美人邊有得輸
佢連唔算太靚但係氣質好溫暖可人嘅林心如都比不上(還珠格格)
我講事實仲要被人屌我老作,佢哋究竟幾多歲真係耐人尋味
妹仔始終係妹仔,小燕子都靚過佢

上面嗰啲女明星又唔喺主力喺香港嘅,我覺得高圓圓最靚,真係女神
真!佢真係好靚
高得嚟有一種氣場
好多盲粉淨係睇條友依家個樣就喺度再作大話佢以前都係女神
女神係講緊嘉欣 關之琳 林青霞 曼玉 紅姑級數,點輪到佢啊
高圓圓有種神經質,令佢更加楚楚可憐惹人保護,好溫柔得嚟又有型

北京出嚟嗰啲真係大陸少數上到大枱(我有樓供點睇都唔似傳統北京妺,佢講國語冇乜北京口音
樓供妹其實我覺得幾醜樣出道初期都係妹仔嚟係而家先俾人吹到冰山大美人咋嘛但依家睇個樣都係怪怪地一啲都唔靚
我都係覺得佢醜,兼且佢係完全冇北京妹嗰種型格,又冇北京口音反而似南方口音
比個例子再講啦 咩 女神咁威
同意大陸近年係高圓圓最攞得出手
個氣質都可以稱得上女神
同埋想講舊時有個台灣女星王靜瑩都幾ok
好似拍過幾套黃飛鴻
真係又高又白又靚
迪麗熱巴個樣咪屬於你地要求個種有攻擊性既靚囉,而家主流唔興,而家興面部線條要圓潤,美艷得滯會比人當狐狸精個類反派,拍戲戲路都窄過人,咁娛樂圈咪唔興囉,整容都冇人整呢啲樣。

不過我相信,潮流系會變嘅,話唔定冇幾耐之後又興翻。

俾埋靚衫 靚造型 西女人 化埋靚妝set埋靚頭唔夠嘉欣着最普通嘅衫 最普通嘅造型
佢企喺黎明隔離真係好似倒米咁唔怪得你會話佢弱智樣
香港代表係唔係衛詩雅、倪晨曦、苟芸慧呢一類
迪麗熱巴點睇都唔夠 恭喜你 關之琳嗰啲級數 甚至連張柏芝都贏唔到佢係濃顏啫 佢嗰種靚唔太具有攻擊性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞