點睇依十幾廿年嘅女神標準同以前已經唔同咗

624 回覆
45 Like 169 Dislike
依家嗰啲星嘅骨架身形通街都係,夠平凡,你肯練就得肯keep fit 就得,甚至嗰個冼迪琦連練都唔練,身型勁差
Ivy so都有人吹奏佢身材好啦
Edan大型脫粉潮 粉絲:你唔係以為自己係實力派?
https://lih.kg/3781974
唔好話女人,依家連男明星嘅準則標準都差咗好多
Edan咁嘅款 咁嘅衰樣成隻青蛙咁咁都叫做偶像派?
以前嘅偶像派講緊係Leon呢啲級數㗎以為明 仲要黎明 其實有返咁上下實力只係冇其他人咁出眾都俾人吊靠樣搵食 冇實力
依家呢隻咁嘅青蛙又係叫偶像派又話自己實力派
有父幹,依家睇返其實真係普通
平民化偶像
衰啲講,有啲角度直程醜談唔上靚

不過整體成個package夾埋係叫幾sweet幾順眼,絕對唔係靚順眼舒服囉最多係,靚就唔係,最多叫唔醜樣(整體)
睇佢成日喺度搔首弄姿派心心扮得意我都唔覺得靚或者有任何sweet嘅感覺似MK妹多啲
以前嘉欣王菲 曼玉嗰啲邊使做呢一啲咁嘅小動作就咁行出嚟揮吓手微微笑就已經成班人為之動容
夠平民
黎明嗰種級數應該冇可能再有
Leon嗰種氣質真係放眼成個香港娛樂圈乃至亞洲娛樂圈都好難搵得返
而家喺興傻仔同埋MK妹 (Jeffrey /傻仔劉俊謙/MK仔Tyson Yoshi /MK妹屎塔肥/ivy so
骨架太似男人又多毛,佢同楊采妮其實真係好好彩,包裝宣傳做得好好,靠賣樣都紅到
仲要依家睇返都唔覺得係靚
佢同eva green都好正
依家睇返王菲扮純情嗰陣仲純過班玉女,不過佢純嗰陣就真係太過純,歌手嚟講反而唔係好事周慧敏勁在係以純情包裝嘅性感hot girl idol
慾女
但點解以前啲明星好多就算行性感路線都冇而家嗰啲咁cheap 好似張敏,佢都係show身材路線,但真係冇乜cheap味你睇吓而家ivy嗰啲幾cheap
一開口仲要嚇死人,又冇實力
佢兩個都係一開口即刻形象幻滅嗰種嚟
佢兩個本身已經唔係靚仲要一開口咁恐怖
柏芝開口都係好驚嚇但係起碼靚好多
因為性感得嚟不失型格/星味

妺仔有星味有型格豬乸都會上樹
真心大家都係賣性感,張敏真係冇朱茵嗰啲咁cheap 咁妹仔
仲因為形象健康又夠入屋接好多廣告,嗰陣其他人喺度打生打死先殺出條血路
依家朱茵依啲先係神枱,世界審美已經變咗
但依家睇返佢哋都柒柒地
尤其楊采妮一拍戲真係嚇死人
講佢半句都俾人屌你
周慧敏嗰陣最後都要被迫到要出動賣身材賣性感依招,形象即刻變得好cheap(雖然好受歡迎),王菲造型就玩到痴晒線奇裝異服嚟博出位,而佢哋就舒舒服服佢哋嘅運氣真係得天獨厚
Ivyso衰啲講句,樣又唔係靚又唔係好身材,點解可以紅到咁
以前嗰啲三四線小明星放喺而家分分鐘紅到開巷
依家有啲咁嘅星咪就係因為有咁嘅觀眾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞