點睇依十幾廿年嘅女神標準同以前已經唔同咗

624 回覆
45 Like 169 Dislike
佢哋做到依家標準嘅好女仔,似陪到你食M記嗰種女仔
嘉欣嗰啲有靚車都唔一定爭到,要同好多人爭
男神
嘉欣嗰一種級數就好似係,就算你係大富豪都驚佢睇唔上你

依家嗰啲係,就好似你好樣小小嘅朋友同學咁樣嘅級數
emma watson呢類先係
係,以前大多數女神你唔會有嗰種中學校園同學嘅feel,因為你都feel到佢哋唔會喺你正常生活圈子出現,要出到社會先有機會見到
Emma Watson都係造成近年女神標準主要推手之一
週街都有幾件
Viu得ShirleySham係女神
老雞不嬲少人啲
佢隻眼真係成日都好似雙目無神咁
係咪剩係得我咁覺得
始終佢好遲先正式入到行然後又好快殘范冰冰邊同到佢比呀,完全唔同級數

依啲冰山類型外型黃金期其實比起其他類型短得多,反而妺仔長好多
硬係覺得朱茵阿嬌 同埋屎塔肥嗰啲到而家都仲係妹仔味
史塔肥仲衰仲多咗浸MK味但係俾人吹做女神
反而林青霞鍾楚紅 曼玉嘉欣嗰啲到依家越睇越有味道曼玉到而家仲係好鬼型
啱,而家要平民feel,男團女團都係平民選出嚟再執到變明星
可能由個個都將想溝嗰件叫做女神男神開始,搞到女神個標準降低咗
佢俾人感覺好妹仔,你上面講嘅小燕子其實都偏妺仔,佢同王菲偉仔拍過套戲拍埋王菲度好妹仔同普通,王菲sharp好多,雖然嗰陣王菲殘咗好多,但可能因為王菲嗰套扮cute 扮sweet,小燕子完全唔夠打

不過嘉欣王菲依啲冰山黃金期其實好短,最多得嗰四五年,二十中之後近廿尾就會開始跌,踏入三十已經差好遠,而且佢哋都要時間成熟冇咗青春嘅稚氣先進入黃金期,大概廿二廿三先全盛

妹仔嗰啲反而廿中三十頭先開始進入黃金期,而且黃金期長得多,唔少都超過十年,三十幾靚過廿幾歲時
嘉欣拍原振俠嗰陣靚到short咗,係真係靚到不可方物嗰陣剩係得22歲
睇返妖獸都市,原來拍呢套戲嗰陣嘉欣20歲都唔夠
靚到癲真係
咁又係,阿嬌依家係好樣過佢啱啱出道嗰陣黃金期長啲
更正一下
嘉欣拍妖獸都市嗰陣 應該係21歲22歲
嘩屌,你講佢50歲我都信
黎姿嗰啲都係啦,廿三廿四歲仲on99咁好鬼普通,廿中廿尾開始反而越老越靚,三十幾靚過廿幾成倍
佢未出道之前真係肉酸咁都女神
睇真啲我覺得佢五官真係唔係特別靚,尤其是係個嘴好突
你咪post過佢出道之前嗰啲,冇人執之下完全唔係sharp
嘉欣 嗰啲就真係靚
嗰個出咗道啦
哇頂出咗道都咁嘅樣
有一張幾似男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞