點睇依十幾廿年嘅女神標準同以前已經唔同咗

624 回覆
45 Like 169 Dislike
另一個係楊采妮,一開口嚇死人
連平時花瓶feel嘅嘉欣喺王家衛嘅鏡頭之下都可以咁吸引咁有魅力
但楊采妮喺套戲入面真係煩到係咁尖叫甚至覺得佢個樣勁猙獰
佢哋真係好傻仔feel,依家唔係mk妹就傻仔
姜B同埋嗰個乜鬼Anson Lo 直程奇形怪狀
但呢兩個真係似傻仔
唔開口扮吓chok扮吓cool都可能呃到吓啲妹豬 一開口講嘢係真心似白卡
覺得連中學生講嘢都得體過佢哋
做得咁放對嗰樣要求係大,亦都證明咗楊采妮其實幾普通唔係女神,真係做返歌手idol拍廣告掩飾著佢只show佢最靚一面就夠,嗰啲先適合佢,拍戲對佢外型要求太大
其實係唔係證明咗依家教育係失敗
以前靚靚起碼出到去先露底
佢真係襯長頭髮就咁靜態掩飾佢另一面
靜態佢好動態好多
佢唔似嘉欣嗰啲可以用美貌輾壓一切 嘉欣嘅靚樣直程cover埋佢嘅演技不足 甚至可以cover埋角色上面嘅缺陷
佢做唔到近鏡一睇其實佢唔算真係好靚
嘉欣嗰啲係可以頂到超近鏡同埋廣角鏡嘅拍攝
好簡單 一拍埋演技好嘅莫文蔚 嘉欣 佢
一目了然啦眼球真係會俾嘉欣吸引
仲要講緊呢一套戲楊采妮嘅look係正常人look,佢又唔使好似嘉欣咁剪癲婆頭 着魚網絲襪呢一啲企街衫
其實醜醜做咗啲咩出醜?真心唔知
依兩個傻仔真係記者問到佢兩句都已經露晒個底出嚟,平時點扮型點扮靚仔都冇用
一講嘢真係柒到好似白卡佬
出去代表香港被人用英文問到口啞啞

所以話吖,嘉欣嗰啲真係唔同級數㗎起碼係行出嚟presentable得體又貴氣,又識英文
仲要依套係重慶續集,佢對比起周嘉玲王菲真係冇得比,周嘉玲王菲硬照麻麻普通,但佢哋動態變咗另一個人,做得幾放都好都好有魅力好靚甚至越放越靚,屌打楊采妮,楊采妮對住周嘉玲王菲嘉欣佢哋真係顯得佢係呃飯食,靠樣搵食但被唔係賣樣嘅周嘉玲王菲屌打,更莫講話整體外型更加冇比,三個都係model身形model出身,依套戲對比佢哋真係覺得係明星同普通人嘅對比,佢仲要連演技都係最差嗰個,把聲最唔掂
咪就係,蘭子同嘉欣先係同級對手(嗰陣嘉欣仲未係全盛期)
平時廣告佢又唔使點出聲梗係覺得女神feel一要出聲咪露底,我硬係覺得佢把聲嘅驚嚇程度同柏芝有得揮唔同嘅係柏芝靚好多同埋柏芝演技咁好
佢啲演技Carry唔到佢個角色外型又Carry唔到
周嘉玲冇得講,真係吸引到一個又有氣質又有女人味又魅力爆棚
莫講話嘉欣 王菲周嘉玲呢一啲電影味道爆棚嘅明星,我覺得佢拍廣告拍住黎明都唔sharp
硬照啊或者佢單人嘅廣告咪幾好
骨架身形已經冇得同嘉欣王菲 周嘉玲嗰啲比 演技又技不如人真係搞不掂
其實蘭子後生白白淨幾得意幾sharp但真係好快變咗癲婆feel
反而嘉欣當選之後,越變越靚
我覺得佢嘅全盛時期係妖獸都市 原振俠直到墮落天使嗰排
之後由佢粗眉變成幼眉毛,就冇咗以前嗰種凌厲嘅感覺不過都係好靚好癲
佢後期少少有一套戲叫黑馬王子,係同填海拍嘅,填海拍佢成個MK仔配財閥千金咁樣
仲要嗰陣嘉欣已經唔係全盛時期最靚嗰排
王菲周嘉玲真係硬照麻麻,但佢哋訪問拍戲綵排嗰陣真係變咗另一條友,佢哋硬照完全睇唔出佢哋拍戲做到花瓶,但佢哋又的而且確做到花瓶直接賣靚,即使角色完全唔討好都直接被佢哋嘅外型完全掩飾晒,周慧敏楊采妮反而做唔到純花瓶好似王菲唔扮硬朗剛強嘅話,喺皇庭千歲,佢零演技兼唔入戲,但靚到格格不入咁款,一舉一動都好吸引人,又好似周嘉玲喺肥師奶,索到啪啪聲,佢哋有冇演技角色討唔討好已經唔重要,一舉一動都已經好吸引,有女神嗰種感覺,而周慧敏楊采妮依啲平民生活時硬照MV廣告咁鬼正,去拍戲真係跌晒watt冇乜女神feel,要靠角色甚至演技搭救
周嘉玲嘅一顰一笑真係好有味道好有氣質
佢仲要係嗰種靚而不自知嘅攝人魅力唔係話靚到好似嘉欣咁嘅級數,但嗰種氣質同味道都真係散發住高級嘅性感
周慧敏 平時睇佢MV廣告生活照就真係好靚靚,但係拍戲就會暴露咗缺點
反而嘉欣王菲周嘉玲呢啲係可以Carry個角色,即使嘉欣演技好普通,但佢個樣係Carry個角色甚至掩蓋到個角色嘅缺點王菲同周嘉玲呢啲就本身天生係電影人 ,真係一舉一動都散發着嗰種電影味,又典雅又有味道
黑馬王子就係要依種感覺嘛
填海本身都是MK仔
難怪你話黎明啲粉同佢完全唔同質素諗起你話填海啲粉都是甩皮甩骨阿嬸
係,周慧敏拍戲好普通,行出嚟太小家碧玉,尤其一做表情或者講嘢嘅時候嗰樣會跌晒watt,面部綫條麻麻,周嘉玲王菲反而越放越靚,做唔同嘅微表情同眼神又會有唔同嘅味道,已經好有感覺好吸引
劉華早期同時拍劇拍戲爆紅嗰陣,唔係咁甩皮甩骨,之後先越甩皮甩骨
點都好過欣。。。
伊沙貝拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞