點睇依十幾廿年嘅女神標準同以前已經唔同咗

624 回覆
45 Like 169 Dislike
大佬起碼吳君如講廣東話正常啲啊
填海初出道到90年代初真係掂㗎,之後先越嚟越柒,連帶啲fans都甩皮甩骨,Leon 部份fans都係喺填海嗰度過嚟
佢已經係差到唔可以再差,冇一個地方係掂
依家有啲人仲話鏡粉係以前Leon嗰班fans
邊有可能,我識咁多個Leon fans都冇人係轉軚鍾意肥姜或者Mirror
仲要個個都幾憎嗰班師奶鏡粉
不過以前四個入面真係Leon最睇得骨架大又高又型又夠橫又靚仔
城城雖然五官唔差但係拍埋真係冇得比
依家啲人仲話佢係女神
佢塊鮑好靚,人哋靠影塊鮑出名

所以我麻麻哋越老越順眼/型嗰啲,天之驕女/子先真係叫做星
其實佢一拍嗰啲真正女神咪知咩料
一條友獨照咪喺度也文也武但真心,點睇都係柒嗰批
以前嗰啲真正嘅大美人女神級數 係第一眼睇落去已經靚到黐咗線,靚到移唔開目光
90年代黎明最多女fans又最癲所以屈落黎明度姐,不過佢哋忘記咗黎明fans出晒名有錢有地位最高質,絕大多數都係高消費群組
佢一條友獨照都係好唔掂好柒
點救都救唔到
樣衰到點救都救唔到
一開口更加作嘔
你講十幾二十年前化妝又冇咁勁,娛樂版又唔會同你P 圖,有段時間真係樣靚已經好殺食有。例如周慧敏,李嘉欣.

第一水搞到d女難做既就係靚模,一堆堆出泥賣肉,最記得就係cooties Theresa 有次同一班靚模同場,完全比下去

之後IG 盛行之後,個個女有自己平台,之後化妝,P圖,填充物,但又開始有福利圖呢樣野,但其實好多時樣樣都係假. 真靚同化妝加P圖後,靚女成街都係

所以依家睇IG真係個個靚女
老實講,如果佢係香港人都仲可以接受到,但佢係台灣人
正正係佢一開口講嘢係真係由普通醜樣豬扒變成地獄級農村老土牛屎妹豬扒
以前鍾意黎明嗰班就算到咗依家都係睇得下嘅中年闊太
或者都係斯斯文文嘅ol/中產女人
鍾意姜濤嗰班似喺庇護工場
嗰啲係劉華fans,有質素嘅劉華fans90年代已經走咗
諗起你話佢哋甩皮甩骨
你對豬皮嘅厭惡竟然勁過對黎明嘅愛
套戲我要睇黎明cut
一見到佢個樣我就忍唔住想飛

佢真係唯一一個女明星令到我睇唔落一套好鍾意嘅戲
靚靚嗰啲平時點樣煩厭都唔會令人睇唔落套戲
起碼個樣正常好多同埋講嘢冇口音

已經整靚個look跟住又就晒角度,盡可能去呈現佢美嘅一面出嚟都咁肉酸所以你話套戲點睇得落
咁係呀嘛,嗰陣仲迷劉華嘅真係甩皮甩骨,屋邨師奶加埋啲忽得妹,做埋啲唔知乜鬼動作就出晒水,同依家嘅掃掃掃都係咁上下九五搭八
掃掃巨嬰而家嗰班粉絲都係戇鳩㗎
姜濤唱我的親愛唱到成隻雞叫咁 都可以話好聽過黎明㗎
隻巨大嬰兒係咁以郁吓手腳跟住又喺度大嗌好型好靚仔唔知呢班師奶係咪想玩育成遊戲
真係九唔搭八
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞