(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
PG肯定唔想離開LA
佢想要四年頂薪大飛唔肯俾, 一係佢出去FA搵76咩直呢啲開俾佢, 一係Opt in指明下家trade去一隊肯開俾佢嘅隊, 後面個情況勇士先有機會換到
條友關鍵時都係靠唔住
仲想攞頂薪
計落仲衰過高薪留Klay
點都算升級
但都係博埋curry 呢一兩年
之後要食最尾兩年頂薪
如果代價係毛加frp就換到, 咁點都要搏吓, 廢極都係今年暑假最有可能得到嘅大魚, 但係如果要出埋古就要諗諗值唔值
勇話唔賣魯
保證咗唔代表唔會trade走
玩乜

兩條友打咗交先
真再講,腸今季咪又係無咗影
仲組老嘢隊冇前途
俾班後生打到手都震撚埋
搵鬼信
腸畀我地仲大鑊,至少我地仲有pick,腸就真係要拆骨先換到野
https://www.instagram.com/p/C8mp-bdpeOK/
想像唔到出年勇士戰術會差成點
戰術大師:give the ball to steph!
我懷疑上季Kerr係特登鳩黎借刀殺Klay
換佢個OG?
毛加frp 一定出啦!古仔我唔建議。。講真無埋古仔進攻輸出都唔夠
唔好咁睇得起Kerr
世界盃已經露晒底
出人就
首先:過兩米嘅坐番低
之後:年資老嘅著球衣
最後:唔齊人嘅話就出 two-way

殺啊!
OG係FA
睇完庫奇呢段片,原來波叔份約操作既靈活性係咁大,係可以係0-3000萬之間任勇士去調整去做匹配做交易包

不過要有心理準備,如果勇士真係想黎鋪勁招覽一個all star級既球員去升級陣容,古、毛應該就會做籌碼交易埋出去,會將現在條線推到盡,行埋呢兩年看再推倒重來

https://youtu.be/ZoJbFsg9LHw?si=snE1h0OyUHYX4qz_
睇返如果勇士用盡波叔既3000萬,加埋gp2既900萬同魯既800萬呢度有4700萬係真係可以同大飛做到交易PG(前題係PG執行球員選項)

但呢個方案大飛可能首先會反咬要勇士出人工同魯/GP2差唔多既古,繼而唔知要出幾多個FRP,仲有就係如果PG打完呢季唔續約咁就變咗用資產租PG一季黎用
而家個陣除非換到隻當打超巨配curry就有機會爭冠,如果換PG呢類球星個人認為最多二輪,除非古毛下季超進化。如果唔係不如整靚條數賣埋呢兩年飛
佢同其他台仔之前仲講緊一定waive cp3續Klay, 口風轉得咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞