(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
[Sidery] The Pistons will soon renounce James Wiseman making him an unrestricted free agent. Instead of giving Wiseman a 1-year qualifying offer, Detroit prefers to clear more cap space.

懷仔正式失業

真咩 仲要4年
4年咁癲
KLAY 點算?
二輪尾一定係揀C最抵
爛成績一蚊都唔想交
如果有衝冠能力佢會肯
Trade得就預咗要俾, 唔係點解要嚟唔留LA, 佢如果點名嚟勇士要出嘅嘢都少啲, 類似上年Porzingus單trade
有4次手指
底薪返黎做住飲水機先 跟TJD大哥學野
Cp
(Wiggins) 希望唔會trade
Moody
2-3個frp
1-2個frp

好明顯優先考慮pg over klay

其實唔郁三件新仔why not all in
贏輸最後都係新仔接捧

留klay係重要 但唔覺得會令勇士可以係季後賽走得遠
Pg起碼叫有個希望
好嬲好嬲

學我勇名宿史比威直接退休
PG Max姐係50m一年
PG 已經34歲 最多搏多2年

Curry PG Green Kuminga 呢個班底目標次輪應該ok
From庫狗

對勇迷來說...明天
(X)首輪選秀
(O)箭在弦上的PG交易案

現在X推特上消息太多了,目前幾個重點消息
1.勇士在出售CP3+Wiggins
2. Paul George不太想離開西岸
3.勇士是幾支願意給PG四年頂薪的球隊之一

至於真實性與否就參考啦

如果呢隊加埋見頂,我覺得有機會爭冠
不過真係要全隊好健康先得,無其他輪換咁滯
fake news? 見到Warriors will offer PG max contact in free agency已經笑撚咗, Warriors 邊撚度可以喺自由市場畀份大約PG
*contract
一路講緊先簽後換之後開max?
佢張圖寫free agency, 都唔係寫sign and trade
Opt in之後再extend, 唔係S&T
咁fb出文條友實係柒
意思都係想講sign and trade 入面espn張圖都剩係話offer 4年max
咪話拎cp見頂去換
Opt in再extend 4年 應該姐係5年約
就算pg過嚟, 隊波仲係咁廢, 都唔明你哋撐呢個trade啲人興奮啲咩
咁你比啲高見改善留毛養成all star奪冠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞