(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
咁佢最多打多一兩年 遲早都要腰斬
臨尾兩年賣飛賣波衫
仲有個退役巡遊
呢啲嘢點會讓出去比人做

雖然 sell 新舊傳承未必keep到球迷
但係賣走大清就一定係自掘墳墓
你當大清係有個無形既交易否決權先 除非佢自己講要走
艇 - 老闆好似幾弧寒下

76 - 仲未續Maxey,應該都max,簽埋PG max之後都幾難操作

雷 - 鋒線應該唔缺人,佢地缺人搶板多啲

咩直 - 唔肯俾3年約Klay應該係怕續Banchero, Wagner, Sugg時爆cap,咁簽PG應該仲難搞

紐約 - 簽左大橋同OG

湖 - 算鳩數啦
艇個老闆絕對唔孤寒, 咁多年冇成績都肯交咁多稅, 純粹係大飛想將PG同Kawhi份約夾埋同一年到期, 到時直接清cap重建或者簽星
唔計實力
得pp 係親生仔
仲要係球隊歷史地位都唔係curry 係勇果種歷史第一人級數
睇過係話想開3年約 但每年都唔係max
艇老闆畀埋錢起自己主場, 呢幾年都有交Luxury tax, 跟住你同我講艇老闆幾弧寒下?

咩直就tax free state, 就算假設同樣二千萬一年, 喺咩直都會搵得多過bay area
記錯之前嗰個
係咁好就太樂觀
所以大機會最後都係小修小補,唯有寄望艇唔開max 比pg
過2nd都唔係肯唔肯比錢就完事
好似次次都得個講字
最後咩都唔成
點解次次都要成事

打機開咗金手指咩
KD嗰次咪成功左
險簽
呢家KD 來勇, 可能都未必champ到
老細蝕撚左咁多錢
隻金蛋唔榨幹佢咁識玩呀?
無curry老細分分鐘即時賣盤啦 隊波要幾耐先彈返起邊有人知 家陣有隻金蛋係到 唔拎佢搞退休show賺錢咩 邊個會揀賣佢呀
繼去年夏天與湖人隊 Austin Reaves 展開合作並為其打造簽名鞋,中國球鞋品牌准者 (Rigorer) 近日又成功網羅一名 NBA 潛力新人,他們與勇士隊 Brandin Podziemski 簽下一紙複數年合約,而且附帶有簽名鞋計畫,預計下個賽季就能看到 Brandin Podziemski 穿上自己的代言鞋款。

咁快有簽名鞋
Warriors To Acquire Lindy Waters From Thunder For 52nd Pick
又多個G
終於有動作
姐係而家兩件?
Post同佢?
6尺6
3pt 44%
定位:3pt高命中版毛?
黎緊4年生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞