(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
而家咁就可以有多啲salary去match合約
見頂+GP+魯 已經43M
魔術見到咁 應該都收返埋張11M合約先 等耐少少再壓
佢個經理人撚鳩佢
魔術應該想要 但而家見冇人同佢爭 可以壓價
如果冇人出大約 四爺會選擇屈服定退役
佢一次收到友情價所以仲以為自己好掂
反正都無人要,MDJ可以再壓多d
睇嚟真係會用CP3 GP2 Looney呢啲約trade人, 唔會等Klay試完水先開始
有咩潛在目標
最新好似傳緊Paul George
諗唔到3千萬cp3 邊隊會接
係囉呢個係最大問題
應該係28號前都傾唔掂 搵唔到隊trade 就waive算啦
唔通續左 無人接 咁咪要自己食多年
點會唔waive cp3 用佢做trade呀, 老闆已經講明唔想交稅
“They’ve been actively searching for paths to larger-scale upgrades, using Chris Paul’s non-guaranteed $30 million contract as a flexible tool. There’s been talk with Paul about possibly pushing that guarantee date back from June 28 into July, if necessary, per league sources,

係有得延長個guarantee date到7月?
姐係到時拎黎trade完 其他隊都可以即waive咁?
唔好乜都怪人

你估經理人同佢講佢冇價冇市佢唔會響經理人舉完4隻手指再舉中指?

一人一城
完美結局

睇吓篇文再講啦, 而家就係想用佢份約升級陣容, 已經討論緊推遲佢份約嘅保證限期想俾多啲時間勇士搵潛在交易, GP2 opt in仲有全額保證Looney呢啲都係可以將佢哋作為配平人工嘅資薪包用
只要唔續KT 用cp份約trade 應該都可以做到唔過2nd apron
係, CP3如果同意有機會攞多30m, 都係等多幾日
睇黎真係想換PG/JB
如果唔係保證晒全部30m, 1st Apron都避到, 當然前提係Klay真係走
老闆要脫離豪華稅累進懲罰, 係要連續兩年唔過1st Apron, 做到唔過2nd apron有撚用咩
Even if the Warriors eventually approach Thompson with a competitive offer, matching or exceeding the money and years, it has become increasingly conceivable, according to league sources, that Thompson will decide to leave regardless, searching for a fresh start in a different environment, detached from some of the built-up friction of the previous couple seasons.

寧願攞少啲都要走, 唔通真係為啖氣
睇條片後撤步原來唔單止要唔過
第一條硬上限, 仲要唔過豪華稅線
係太陽個時, 就覺得佢唔錯, 又唔貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞