(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
牛塊隨時變playin隊
呢單trade有成事機會既原因主要係PG有選擇權,然後佢想留西岸但又想走LAC既話Bay Area都係個唔錯既地方
出古真係玩撚完
唔是咁on9 ar
最大嘅優勢都係四年頂薪, 艇肯match嘅話就冇勇士嘅事
佢似有認知障礙,睇佢好似完全唔識睇人講咩就係咁重複同一句就知

所以唔洗同佢計較
佢IG最新段練波片玩埋無球走位C&S三分
(雖然去到正賽佢應該唔會用得返出黎
NBA 球員成日練完啲野正賽都出唔到
牙Ben每年暑假都三分王
就咁睇佢條練波球王片,佢起手動作好似再流暢咗同起手快咗好多,希望佢去到正賽用得返出黎

https://www.instagram.com/reel/C8xVOMvuFMg/
[Stein] The Dallas Mavericks are expected to emerge as the favorite to sign Klay Thompson when free agency begins.

連牛仔金塊呢啲冇cap嘅隊都傳話想去
底薪定中產過去?
佢依家會唔會好後悔當初無要到份2年4800萬既合約
手感細佬俾人裁咗
拍波節奏都好咗好多。不過最重要提升返比賽專注度,唔好成日做埋啲低級失誤,雖然勇士個大佬都係咁撚樣
仲有槍王Ja
想睇健康既灰熊
對唔住經歷過2022我淨係想睇灰熊點折墮
好想幻想有pg 有頂有古仔 咁我覺得係contender

我知道現實係0機會
睇你根本就勁介意PG去76唔去勇, 見你勁嬲係咁屌7反對勇trade PG啲人
真係有齊其實都唔係 contender …
我哋中鋒對 mavs nuggets lakers 都死
又無穩定 3pt
再講 pg 已經唔係後生,佢又從來都無乜火所以做唔到大佬
其實超現實地諗
有齊PG 見頂 古 嘴綠,4鋒線
4個前鋒打2個Forward位 資源上絕對有作為
甚至變陣打大清+4鋒線都仲得

咁樣咪話唔好J
不過太超FF 唔現實
諗下FF下就算
Klay真係變咗熱火Ray Allen個情況同隊波反晒面
底薪我可
PG 見頂古 4 個都 3/4 號位
Green 就 4/5 號
你可以話推 PG 見頂或古去 2 號,但同廢一半武功無分別
長期都唔可以一齊打
認真無乜用
去 celtics 啦咁
Celtics 有 假期哥 有小白
采你四爺都傻
季尾3老+古頂,防守過度內縮俾人撚到一棟都冇,冇中鋒真係搞唔掂,一有中鋒古頂就要二選一,唔係勇都唔洗賣頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞