(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
OG係FA根本簽唔到
咁運動能力仲未好大退化, 吊命玩兩三年應該仲ok
簡單講你必要時搵人出黎埋單,你會揀 klay鳩射三分定pg 單打中投
真心癲
橋五個首輪都有人肯接係好嘢, 可惜網冇咩其他嘢啱勇士用
網放題既Claxton /Cam Johnson/Dfs都啱洗
Claxton係FA, Cam DFS呢啲接應型鋒線勇士自己都太多
紐約個Nova陣差個勇士名宿Paschall
PG最慘係玻璃底
只能就住用 又勁又鐵人果啲 唔輪到勇換到 而家出面隊求其都出到5-6個frp 搶人
係 所以我寧願唔要 留古
要好似早兩年OPJ咁錫住用
點都唔會用古換係唔洗用古情況下換到PG就ok
PG好似係打到2號位
假設二清唔留,見頂做交易籌碼,咁PG打2號位,古就可以打3號位,而PG既持球無球都係好出色,理論上佢係唔會影響到古既球權同角色,如果見頂可以換成PG對古反而可能係好事都未頂

但呢啲假設都係建基於PG健康上
其實係,但我真係好想cp+moody+frp 就換到 其實我覺得有可能,只要PG肯指明下家,艇無理由唔賣
利申迷頂
如果波叔係幾年前OkC既波叔就可能得既,咁岩大飛又真係要一個頂級組織者幫啞仔
有邊個唔想打劫
CP零價值 毛都唔知值唔值半個frp 加多個frp
換到真係打劫
今時今日既CP真係價值唔高,純粹用黎匹配人工
真係要睇勇士對PG既吸引力(覺得唔高),同埋如果出波叔、見頂加毛加選秀權(2026年手感退休後既選秀權)吸唔吸引到大飛

PG換見頂一定係降級,依家見頂連最吸引人既耐操同穩定既出勤率都無埋,係真係賭佢會唔會回春,至於波叔既組織能力又真係大飛需要既嘢,但係咪真係吸引力到可以做埋正資產呢?
講真唯一機會真係PG自己想走出面又冇隊肯俾頂薪長約先輪到勇士, 論交易價值PG低過大橋都合理
勇俾到咩換
邊隊有Cap又急需戰力衝冠
主菜都係得見頂同果兩個frp其他毛果啲真係搭單咁解
你畀埋啲垃圾人哋, 跟住仲同我講一個frp 就幻想換到PG?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞