(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Green係咁講
抖多8個星期好過
老實講就算trade咗拎冠難度都大過22年好多, 但係而家隊波已經有四冠唔再係champion or bust嘅階段, 俾多次機會Curry打埋呢兩年退休, 然後俾新仔入去體驗吓季後賽將個贏波文化傳承落下一代, 我覺得已經達成目標
無錯,總好過一直唔郁,結果新仔完全無PO經驗就大清退休
但唯一問題係PG肯唔肯過黎,肯既話快船應該都肯收順D
難度一定大左,但觀乎今年PO群雄割據嘅局面,cp3+毛+pick 換到pg 隊波大把野可以做啦,補多隻底我覺得一定有機會做championship contender

用埋頂就麻煩d,我唔知pg 健康到幾多場
睇到二輪都嫌棄果下特登數下 過二輪即係西冠喎
去到二輪都收貨啦 西岸打到就死
西決*
巴打咁直接
下年2025喇 唔再係2015
三老退化
大清掛住打golf
廢鳩掛住講波
就算淫k個位換入一隻superstar
可能都係好似大腸咁
早幾年比二姑3年4800萬瀨過一次嘢,最後果年因為看簽後換觸及硬上限,結果佢呢張全額約就幾錢卡死勇士搞到要貼簽先甩到二姑最後一年果1600萬,勇士應該唔會再咁易比全額複數合約
而家一定係攞野搏換到pg翻嚟
換唔到先諗用咩價位續klay
PG都唔ok既話真係唔洗trade
唔洗出古換到PG我一定贊成
同埋嫌佢海鮮咁你咪當佢係有防守同高大啲既Klay囉
而家班後生又有潛質接棒,但呢兩年唔衝,咖哩又退休 都幾難取捨
原班人馬play in都入唔到
都要搏架啦
古波tjd curry green非賣 其餘開放交易
續Iggy嗰期係衝緊連冠, 根本冇得揀, 佢走咗都冇其他方法補強, 今次唔同係有得揀不過睇點取捨
有得揀管理層就緊係想三老張約係一齊完
但依家KT想要三年既全額保障約
真係交易到PG返黎,好似果時OPJ咁錫住用令到佢係季後賽都維持到健康,而手感又無大退化既都仲有得玩下既

古經過一個夏天可以有幾大進步呢?
我覺得用好 TJD 都好關鍵
offseason/選秀都好難執到啲好用嘅底
下季綠又老多一歲
除非魯大哥留得低又回春
PG呢件野隨時好似淫K咁伏
都老啦 幾年PO都無乜表現
聽日選秀三大焦點:
1.狀元係Sarr定Risacher
2.邊隊會選Bronny
3.勇士52th pick選邊個
唔出古廢艇彩你都傻啦
OG 係咪走緊

紐約人 真 兄弟波
Og依家應該隊隊都搶住要
allin咗點都要續啦, 爭pg又少個對手
勇士不如試下
要OG不如專心追PG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞