(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
佢張圖都唔係咁寫, 大大隻字寫住 max contract in free-agency, 咁樣仲唔係fake news?
我buy卻老CHING呢個point
卻老

4 小時前
就算pg自願過嚟 求其換走見頂+ moody
隊波都仲係好廢 有無人諗過
上季d問題多到唔係一個pg過嚟就解決到
仲有個教練
咁你啲高見係點解決 點提升球隊陣容實力留毛養成all star奪冠?
我唔明點解你屈我係毛FANS盲撐佢,好似啲仆迷咁反對球隊用任何方式交易佢
直接擺爛最好
咁你唔撐毛咁你啲高見係點解決 點提升球隊陣容實力
啊郁又屌啲管理層唔做嘢
小修小補又屌管理層無誠意交行貨浪費手感最後巔峰
做大動作又屌鳩管理層做水魚開毒約浪費資產

其實只要無郁到古而又完成到PG單交易既呢單交易都可以算係成功,交易黎PG可以話係對2、3號位既大升級,就算要重點練古打3號位都可以擺PG打2號位,而且PG持球無球能力都係頂級,佢最大問題係健康問題,只要勇士錫住用,問題應該唔太大

唔明有咩好屌,有咩好笑鳩管理層

呢個已經係以手上既籌碼同資源可以做到最好既升級黎
做擺爛撚最易立於不敗之地做咩都係無撚用架喇 解決唔到架喇 賣撚左佢就得
唔揀擺爛呢條路就要搏嫁啦
而家係有大清就擺唔到爛
冇咗佢隊波市值起馬插一半
真係拎埋佢換Pick咩
隊波有Curry一日你都唔會擺爛到, 一係trade走佢再講
由用仆換CP再用佢張約慳到錢(留KT) /換到球星(當續唔到KT個backup plan), 我覺得算係咁
PG係100% match 而家勇士需要嘅嘢
唔係話佢一加入就會爭冠 但至少playoff有競爭力
估唔到唔少人睇淡PG
PG playoff出名廢, 當然你要拎KLAY 10投0中嗰場比, 咁就一定勁過PG嘅
*咁PG就一定勁過KLAY
講黎講去都未睇到你嘅建議係咩
其實隊波難搞係人都明,易搞就搞左啦
唔好以為唔做野就代表唔會錯,浪費curry兩年一樣係錯
你要抽幾多個新秀先出到一個curry

唔做野只係方便到時隊波7左唔洗比人笑做左7 trade

支持佢大動作,就算最終失敗左都心甘情願
其實klay係咪一早收到風,所以先咁嬲要unfollow 勇士同del晒所有post
PG今年Playoff咁廢都有20+7+5, 現時隊波除咗Curry仲有邊個可以攞到呢個數據
有PG 仲想點,真係FF交易到字母哥咩
當買個希望,當下年可以期待下個陣容。
唔好發夢靠古毛一年帶勇士起飛
當波縮見頂毛都拎哂去換PG

正選就大清/波/PG/古/綠

sub: 四爺/TJD/GP/魯/巴西/時撚但

仲可以簽返太子
咁四爺可能要簽10M或以下
就趣味性黎講 我都想底薪簽返懷做飲水機睇下
我最唔想聽朝起身唔見咗古仔
庫奇唔係計過,處理到gp大約比到20m唔洗過2nd
60m 3年都唔要就算啦
PG份約50m喎而家
咪吹緊拎哂cp/見頂/毛+豬骨去換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞