(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
應該都係嬲管理層
同Curry + Green 仲FD 既都無咁難睇
其實冇得唔做, bob唔想做醜人先唔撚玩姐
簽完仆份爛約 之後新CBA推行 留返個爛攤子 拍拍蘿友就走得
呢樣又唔可以怪佢
個timeline係green打完佢一拳先俾大約安撫佢
嗰下唔俾一定要是但trade走一件
唔打佢可能唔使開咁高人工
見頂係咪走硬
唔比佢join加拿大隊
佢真係世界仔, 走咗直接去ESPN做鳩噏主持攞晒彩
到目前為止MDJ做嘅決定都夠晒果斷, 係就係狠咗少少不過大破大立的確係目前隊波需要嘅嘢
唔係, 只不過已經擺咗佢上台唔想冒險
搞到咁薑
最後留隊唔走咪又係出工唔出力
情感上當然想2022班底打到尾
實際上要move on了
只求古 波 tjd三件唔會被trade
佢今季已經係咁啦, 最多咪一樣
係咪今晚自由市場開啟?

刺激囉
好似庫奇咁講,係選秀日明明得一張好後既二輪簽都搵到一個身高合格既得射手,一個有外線既7尺中鋒,仲要都係球隊需要既嘢真係算係咁
其實Bob Myers 唔續約離開我諗其中一個原因應該係佢唔想做呢個醜人,MDJ新上任無包袱可以做呢個醜人
30/6先係, 今日係PG player option限期
香港時間1/7 朝早6點
條友仔可能opt in 當年佢撚湖人撚到飛起
好難想像到 Klay+牛雙星 嘅防守會爆成點
opt in勇士先有機會, Opt out肯定去76咩直呢啲隊勇士簽唔到, 不過應該直接會宣佈埋trade定留艇extend
變太陽
覺得佢意氣用事啦
降薪留仆街仔 兄弟籃球
被人打一拳trade走埋
果年明明可以出去拎頂薪
今年又借d意唔打
可以話佢無職業道德 亦可以話佢被勇士management 玩左獲

而家被人trade仲要搞到咁薑
香港時間幾點deadline ?
講真2個即食,落選新秀都係一個 有突破嘅防守後衛 ,做到咁都唔易
芬蘭佬好似話聽報價, 不過呢隻應該真係掟晒成副身家落去都唔夠
真心好唔想klay 走好想睇3老打到退休
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞