(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
咁有能力但老實幫唔到幾多
入到輪換再J都未遲啦
上年唔係屌到出哂面班新人都冇機會
可否井多少少

同TJD同年, 全個Draft最老嗰幾個之一, 有能力上場都叫執到又一份童工約
好彩甩咗

而家更難
其實順位唔關勁唔勁事,其有時單純係個球員唔適合球隊既體系所以唔揀佢
又或者果個球員打既位唔係球隊所需要所以唔揀佢
The Orlando Magic could offer Kentavious Caldwell-Pope $50M total over 2 years, per @HPbasketball

仲要唔要Klay
而家巫都想甩 中哂伏

東涌under阿媽好多curry呀
係唔勁,但佢嘅弱點幾乎全部都係勇唔需要嘅嘢(自主進攻,PnR),大齡對勇黎講直頭係優點
要貼幾多pick
諗返起呢度果陣都有人當寶

係咁屌cp3 個trade
覺得選秀最assess 唔到係個腦
通常大齡果班心理質素同球商都高d
如果上年無trade走,依家揸住仆張約就真係仆街
我當初唔睇好呢單trade, 因為CP3補唔到勇士短板, 用一年直接waive嘅話等於浪費一個slot冇得再用份約補強, 如果MDJ搞得掂PG單trade嘅話即係證明我睇錯, 佢係真心有料
仆張約最惡搞既地方係佢未有果個人工既實力而份約年期又長,再加埋新版CBA既多多限制,佢打得起就當然無問題,但佢打唔起之餘仲心態都崩埋就令到張約變到有毒,唔貼資產唔使旨意甩得走

所以勇士上季以咁少代價甩到仆張約之餘仲拎返波叔張咁好使好用既薪資匹配合約,依家馬後炮睇返MDJ又真係操作得幾好(唔知係咪撞彩既呢
老實講,我預左今年乜大魚都冇,只要簽到啲同古仔兼容嘅角色球員,我就心滿意足
有冇大單嘢睇吓CP3張約今日個限期點處理就知
klay比人撚到...
最後如果得返d ~15m 2年 contract佢會唔會寧願原地退休
本身好似冇人知3000萬可以任撚
所以唔知MDJ知唔知
如果佢係知可以咁素波叔張約而咁樣做仆換波叔既交易,咁佢真係神

如果唔知既佢就真係撞彩
有乜可能唔知, 腸送佢去巫都係咁做
班YouTuber唔知姐
而家又吹見頂<>portis
唔係掛
見頂換唔到一線星都唔好換啦 其實我覺得頂身手會返黎,只係可惜球隊無二當家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞