(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
勇 都係玩番即食新秀姐 失敗咗又無影響又平
成功咗又抵玩
比個高射砲 唔好咩
惡撚過黑社會

希望佢打完澳洲打台灣
打到pnp, 入到空位3分已經好夠用
如果可有埋高位策應打到手遞手既直頭超值
Tjd 57順位
原來水哥上季3分有43.5%命中(雖然樣本數好少
水哥24-25人工係老底,其實係咪可當佢係早幾季既妹夫,一個後備既射手
懶人包:
勇 52th pick <> 雷 Lindy Water
雷 52th pick <> 拓 未知
拓 52th pick <> 勇 現金
勇 52th pick 選 Quinten Post

簡單黎講就係勇士用現金換左Water
呢個迷仆狗都仲係耿耿於懷
係有限資產下補到個射手 + 大隻板Dragan Bender,好唔錯啦
其實呢啲新秀draft左都唔會出架啦
呢個係空間型中鋒,又夠成熟,好有用
上年tjd都係咁講
但既然都pick center點解唔cut looney
當年有個second round 35pick都仲打緊 都打得幾好啊
好似熱火退咗休嘅夏士林咁穩定更衣室用

同埋show俾毛睇,你前輩都係聽聽話話俾佢出又得,雪佢又得。唔抱怨
其他隊/以前嘅勇唔會 但依家應該會
成班老野
影左啲片 三分係幾decent
Rim protect唔太大希望 純粹攞嚟頂5-10分鐘
策應唔錯 似係用腦打波
第一年對抗未必適應到 要慢慢練
出cash買pick呢個動作正式hardcap咗2nd Apron, 今年個人工唔會超過190m
當佢係有少少護框能力嘅Bjelica都已經好好用
佢唯一確定可以即食嘅技能應該得定點三分, 其餘防守策應拋投之類可唔可以轉換成NBA水平有待觀察
反正都要減cap,現在多一個潛力都值得既
如果打到pnp個價值已姐好大
佢唯一確定可以即食嘅技能應該得定點三分, 其餘防守策應拋投之類可唔可以轉換成NBA水平有待觀察
如果打到pnp個價值已經好大
Paul George next team odds

Los Angeles Clippers -200
Golden State Warriors +400
Philadelphia 76ers +400
Oklahoma City Thunder +800
Houston Rockets 10/1
Orlando Magic 12/1

賠率更新
當時poole你想搵人接手都幾難
又唔洗太睇低啲二輪嘅

參考例子 廢鳩 jokic

樂觀諗 同屆全地球排50 都唔差丫
勁就唔會52位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞