(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
可以有咩揀
如果唔郁到古 波仔 tjd 其實可以試下
反正失敗curry都係要退 佢哋接捧
CP3+頂可能換到
不過前題係冇隊出頂薪挖角
唔出古嘅話我諗個package會係類似Cp3+見頂+毛+2frp
要PG肯定至少要三個first round pick + 郁古/毛, 咁樣同all in有咩分別,仲要all in PG玻璃人
我覺只要唔出古其他資產都還可以
至少衰左仲有未來
呢啲 all in PG 嘅package 有乜撚嘢用, 最多咪去到季後賽第二輪
你用見頂+毛第一輪都去唔到
啲frp睇佢用邊年啦
咪就係入返季後賽, 定你想未來幾年都係附加賽出局level
all in球隊所有未來嘅嘢, 就係為咗班三老fans j季後賽第二輪?
PG 級數都睇唔上眼咁唔洗trade 啦
賣情懷算

定FF 字母哥
唔值咁多下話
PG得返一年約+老
當年刺Leonard+Danny Green<>DDR+Poeltl+1frp
而家邊樣野可以令你覺得未來幾年可以突破二輪
靠古毛頂?
rd rd都係錢 真係擺爛咩
curry kerr玩多兩年
之後嘅事之後嘅人再諗
留到古既前題下換到pg,隊波其實已經好有競爭力,多個人打到iso既分擔到好多大清防守壓力,又控到做到poa射到3
分別最大係PG可以打二號位, 同古廢鳩冇衝突, 之後再用中產補隻中鋒個正選已經好靚, 後備有波仔TJD加啲老將都夠用
係,做到曬本身expect 見頂做既野,同埋仲可以教到古野。依嫁幾隊爭冠隊既組隊模式就係要雙核加有射程既高佬,大清 pg (古當半核)放出黎真係唔失禮,高佬就真係要睇下市面上仲有咩剩。
條友著名毛老母黎 只要觸動到佢個毛仔 就會跳撚哂制出黎屌
原班人馬開季分分鐘play in都冇
如果cp moody 加幾個pick可以換到pg值得去馬
前提唔可以送走三個新仔

死攬舊陣容冇意思
分分鐘可以古頂pg側翼海
真 總之將呢兩年戰力提升到最高就夠 有邊隊係話一定會冠 on9
送cp去艇 harden打翻2號 kawhi小前
其實真係各取所需
來吧快艇 我哋交易啦
我想西決咁喊住出局
有冇人覺得無論點砌
隊波下年肯撚定冇可能拎冠
最多只係爭入季後賽
咖喱都36歲
無可能仲係爭冠主力
無人覺得大機會 只係盡做 唔做係咪直接放棄就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞