(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
佢冇講到好死一定要避稅, 之前亦有講過如果組到個有競爭力嘅陣唔介意繼續交稅, 只不過2nd Apron個懲罰太大係死線一定要避
若季末總薪資高於第二層土豪線,則不得交易七年後首輪。
若四年期間高於第二層土豪線兩次,則無法解除已凍結首輪的交易限制,且該首輪會降至首輪最末順位。

可能目標都係避2nd apron姐
照比錢衝
睇過只要唔過2nd apron 稅額果度其實都好有限
怕佢出到去晚節都不保
搞到咁留係道都實搞事
使同佢擔心

佢應得的

佢出去捧冠咪祝福佢,佢仆街最多笑得細聲啲(相對poole)
各位勇迷做好心理準備
王朝結局通常都唔會好得去邊
我希望咖哩同大部份新仔留低
其他老臣子盡量留啦
好似四爺咁就wish him all the best
要做第六人真係好委屈佢咁。
花無百日紅,仲有退嘅時候,佢去第二隊就算係先發只會係幾場到,唔見得係勇咁多機會。仲未講出手機會呢啲。

好地地圍內傾唔得,係都要做到咁,真係唔知為咩
人工傾唔埋去第二隊唔緊要
唔使unfollow ig咁嚴重既
佢覺得你唔當佢係功臣咁傾續約就唔得
以佢現有實力開約就係唔尊重佢
其實唔明嬲個位係咩,勇比足機會佢表現
今季比足球權佢 比到入唔到playoff
季前開足份最好嘅offer佢
大傷開足頂薪長約佢
各方面都比晒最好佢 其實咁都嬲係有咩道理?
二/三當家有咁嘅待遇都算好好啦其實
仲要勇士已經係相對原來係俾最好嘅offer佢
當人傻咩,就算唔計0/10,係人都見到佢依家一打多過20分鐘,或者上防守,就衰到乜咁
可能接受唔到自己曾經響隊波嘅地位全部無曬,寧愿響第二隊衰都
就係以前俾開最好嘅佢, 今次冇優先同佢傾續約咪覺得唔尊重佢發老脾
Ingram 唔傷,啱唔啱勇
頂同古已經爭緊位
有冇話頂有機會trade
而家咩都講唔埋
自膠,唔記得有頂
我諗最主要因為green都簽到靚約 佢覺得冇理由差過green
之前好似話勇士對佢冇興趣
Poole都簽到靚約

佢去做Poole啦
唔同啦 佢同green都應該係最後一張約
或者直頭完左
而家係咪話就算勇出最高薪嘅約,K湯都唔簽,想新環境擺脫過往幾季「陰霾」

其實我哋對佢真係一啲都唔差喎,球權/先發地位

希望唔係走咗先知屋企最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞