(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
大清:補少少扮乜撚野爭冠 即刻trade我
算係allin, 冇咩所謂
比新人15大佢都唔識養嫁啦
因為佢地比唔到更好意見 只有屌 呢啲on9做GM點算
單trade入面CP3份約嘅佔比會代表仲有幾多quota可以用嚟簽人, 如果用晒30m去配平薪金咁就完全冇空間再簽人, 如果淨係用一半左右咁應該仲有十幾m可以續Klay或者用落中產
咁無了
如果佢哋心目中係想勇士推倒重建,賣走哂手感以外既大牌,只留低波、古、毛、TJD,要手感陪你練新人既,就算手感唔叫trade me,美國果邊既勇士球迷都會叫勇士送走手感送佢去可以爭冠既球隊唔好浪費人時間啦

要一個有機會係球會史上最偉大既球員係仲係巔峰尾時同你練新仔
班友玩poker一定要pair煙喺手先玩
佢就算真係落選 都可以返去打大學
本身揀住咁既牌竟然可以有機會去交易到PG呢個all star級、曾經MVP級,年度防守隊防守能力既球員已經係奇蹟黎
真心問 nba側翼有幾多隻勁得過pg
Playoff 緊仲開podcast 勁撚顛
本身咁既籌碼 換到真係偷笑 仲嫌棄
簡單d 用數據問
上季 22.6 ppg 5.2 reb 3.5ast 1.5 stl fg 47% 3pt 41.3%
數唔數到多過5個

連playoff 數據又唔係差
其實除左老同傷有咩問題
預klay paycut一半先, cp張約咪唔洗縮咁細
咁我覺得 如果trade 到 pg 點都好過原班人馬上
wiggins klay 呢d 而家已經退化到0火力

成個陣得 古 curry 搶到分
唔通大師兄 場場50分?
我冇嫌棄 PG 呀, 一直FF緊用 cp3 + Wiggins 可以換到 PG, 同埋 Klay 肯留隊, 古毛波TJD 都唔走, 有冇機會實現
毛其實算 古如果大咬 25/26已經無多餘錢續埋佢
其實為左大清嘅歷史地位 trade 大清去奪冠球隊 換大量pick+潛力球員 唔會對雙方仲好咩 留係勇士都奪唔到冠架啦
可摸耳先用PG一年再決定續唔續
你問下PG
先唔講咩一人一城仲好睇
邊度有爭冠球隊 又夠cap又夠trading value食大清份max
木狼 76 得唔得
應該得雷霆, Chet+10frp差唔多
In: PG13, D羅
Out : CP3 見頂

不敢想像
點解關dlo事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞