(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
咁佢開返一樣offer咪得
如果艇無諗住開4年max 咁拖到愈後就愈有利 傾唔掂最後opt out free走簽魔術/76
佢堅持要同kawhi人工一樣基本上唔會傾掂艇都一定唔會俾佢
max 唔爆税線咩

用古代頂作交易係我不嬲提倡嘅
仲要未續Harden
呢獲睇艇點拆
大機會係PG嗰邊放料畀壓力艇開四年頂薪, 不過點都要搏吓
睇艇開哂兩張頂薪比PG同登
salary差唔多去到230M
可以5億埋單
新例咁豪華要付出好多代價
所以先話唔開max比PG 比到位入
佢哋橫掂都冇未來, 下年開新球場留返啲球星做台柱賣幾年飛係有可能
唔知今晚有冇料
我覺得真係會拖到最後一刻
PG話真係唔開4年max就opt out free走啦
艇先會落最後決定
PAUL GEORGE NEXT TEAM ODDS:

Clippers: -280 (bet $10 to win $13.57 total)
76ers: +500 (bet $10 to win $60 total)
Thunder: +500 (bet $10 to win $60 total)
Warriors: +600 (bet $10 to win $70 total)
Magic: +800 (bet $10 to win $90 total)
Knicks: +1500 (bet $10 to win $160 total)
Lakers: +1800 (bet $10 to win $190 total)

竟然有雷霆翻食呢個選項
Butler同KD都留隊
咁PG又搶手左
佢肯定唔急
應該都係opt out free走簽
認真大清都退化緊 下季37歲
不如趁佢仲有market value賣個靚價重建啦
學下綠軍咁賣pp kg rondo 幾年後又一條好漢
考慮埋球隊市值問題
除咗佢嗌trade me 100%無可能
Pg 都仲有30% 可能
嗰幾個根本同佢唔同層次就咪攞嚟比啦
要比都係Bird Magic呢啲
冇咗 Curry市值腰斬都得
仲可以點好漢
2025都嚟緊 變咗podcast p好耐啦
你諗都唔好諗
三瀋市暴動都似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞