(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
可能想要全盛super star
再一次宇宙隊先心息
其實古本身拍波節奏同身體協調都唔差,至少比大多數體能怪好,好多時候佢喺缺乏技巧同正確判斷能力。
Randle
我幾時屌過留klay, ON9
冇隊接得晒啦 襯curry仲有貨
而家擺上市場隨時仲換到4-5個frp 根本對勇對curry都係好事
最壞情況Klay白走, waive埋波叔, 隊波人工都係over the cap, 最多得張全額中產+雙年特例呢啲補吓role player, 下年應該playin都入唔到, 好彩下年有返frp而且係大年draft
選秀大年 唔驚
跟住又要練 係咪要curry陪班新人打到42歲
既然係大年,唔知mdj會唔會癲到考慮tank
之前都試過tank 1年排包尾,點知選左懷仔
冇人睇好古會成長成Allstar
講真 白人靚仔接班勇都唔錯
一夜冇咗十幾億市值,會係好事?
要trade走gpii looney 功能太單一
當隊波有實力奪冠佢地真香
隊波要人跳出黎carry佢地冇作用
依家唔使特登tank 好似老鷹咁撞撞下都攞到個狀元簽返嚟
呢啲要睇下雙方意願
curry想爭冠定想係勇退休
你就最壞情況姐, 老闆咪達成咗佢之前想做嘅嘢囉(唔使交luxury tax)
咩都無最後就比古場均出手30次 睇佢極限成長發揮
遲早都會冇架啦 唔通curry打多三年 勇個市值就會鎖係到永遠唔再跌? 連續三年冇playoff打咪一樣會跌

trade走可以認真練古 冇戰績壓力下年再簡件勁人 4-5年就重返playoff 仲要手拎兩粒當打之年的星

點都好過死拖 然後年年8-12位 新人又要就住curry套體系黎打波
兩三年內 圍繞佢黎打一定入到all star
但curry等唔起 40歲curry配all star古一樣冇競爭力
呢個認同 大破大立其實就係睇呢個時候
klay走係一個突破點 但最慘係curry又唔想走 老闆又要靠curry嚟賣飛
發夢加pick
勇士層面梗加唔會呢為左你幾個first round pick / 為左呢兩三年成積
放棄以後curry 一人一城代表人物啦 on9咩

除非curry 自己話一定要衝冠要走 但2022 拎左FMVP 應該唔會咁強求
打到咁西賣乜鬼飛,連大清都唔可以場場25+,不如話靠鳩打MMA吸客,正正經經砌平衡到大清體力既陣同重新整理好戰術,然後打個45w,去到play-in盡力打算啦
其實佢係識好多進階既進攻技巧,佢欠缺既應該係將呢啲技巧串聯埋一齊可以好好用到呢啲技既經驗同頭腦
全部散件 個腦唔掂 成日reset
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞