(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
仆街大飛想要古咁大咬雙輸
人哋唔急仲可以同ppg傾
要古好正常 唔算大咬 最值錢就係古同frp
Paul George Declines $48.8M Option With Clippers To Become Free Agent
佢哋肯俾一早俾咗點會等佢出FA先傾, 而家係望出面冇人俾四年頂薪
如果出邊無隊簽
再同勇講
Klay : 之前語氣重咗少少
湖 牛有興趣
佢肯攞中產大把隊有興趣, 再高就可能要S&T
其實都預咗㗎啦
pg又無親口話要嚟勇
勇個報價唔係高過中產咩?
反咗面寧願攞少啲都要走, 分分鐘會去猢
隊波軍心散哂
求求klay 就算走都唔好去湖
唔好見黃色就去,我寧願佢去牛
去湖仲好啦
對勇個時係咁射唔入
Please trade curry , Lacobs 你自己慢慢練新人
我覺得自從硬食gpii嗰單限死左勇士操作
佢老豆湖人名宿 la又可以遊船河 好大機會
練習同真係打會差好遠,simmon 有個版係到
拍波/控波呢d天賦來,邊有咁易練
PG fail左
波叔個extension option 只係去到聽日,聽日就會決定埋裁/trade波叔

過左聽日就大約知勇仲有咩本錢去操作
係硬食咩? 當年用wiseman trade 番gp 番來,唔係仲慳左稅咩?

BTW 支持trade 走curry + green ,慢慢練新仔好過
一定裁 唔信有plan b,如果今日內有trade 一定俾人當傻仔咁呃
Wiseman 係trade左5個次輪
勇唔一定要用5個次輪trafe gp2.
2個操作來的

雖然當下的勇好想要番gp2.
我地聽日就知
雖則已經無左PG, 都預左無曬KT CP3.
得番Curry 帶 4個新人 慢慢打
正選Curry+Pod+古+Green+TJD我OK
下年play in都冇份 ,開心
希望留到WIGGINS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞