(2023-24 暑假III 選秀日) 金州勇士球迷討論區(280)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
PG係打3 or 2,
打4反而廢佢攻力

見頂其實打唔到4
得197磅點頂

真係打到4得 古 or 嘴
根本而家nba高度要求就係要咁
1G + 3F + 1C

F要射到SG既命中率
其實假設真係交易成功,理論上最理想既收官陣容應該係
手感、PG、古、廢鳩、TJD

始終廢鳩年紀有返咁上下,唔可能成日頂中鋒位,咁對佢消耗好大
如果想古進步到摸到佢上限既模辦,古應該打3號位而唔係打4號位
勇做得就做 結果PG去76拎4年max無問題呀 佢值得
好撚過問極你有咩高見點改善球隊陣容都答唔撚到
好似CHING 嬲多D
見你去埋公海問PG 單TRADE
幾搞笑
呢個毛老母純粹觸及到毛就會跳哂制
咁鍾意出公海屌呢度 咪唔好入黎傾囉條毛老母
下唔係喎,pg 2號位,古/頂 3號位,green 4/5號

真係重疊都係古/頂。但視乎情況兩個都好有用,如果頂射波有返22年水準,古仔射波今年再進步,兩個一齊出spacing 都唔會差

不過換到pg 我唔信頂同古兩個都唔洗出
點解咁講?有無新消息
The prospect of Klay Thompson leaving the only team he has ever known is suddenly looking more and more like an inevitability as NBA free agency draws near.

The latest evidence of that: Amid a growing belief leaguewide that Thompson's relationship with the Golden State Warriors is irretrievable, strong mutual interest between Thompson and the Dallas Mavericks is expected when free agency opens Sunday evening, league sources tell The Stein Line.
祝佢幸福 其實佢去獨對獨黎講可能真係有幫助

如果我係毛老母我會話五個都係垃圾?
你撐左毛咁耐 到而家要換人就話垃圾點講都得架
咁你答到我有咩高見點改善球隊陣容未呀毛老母
Klay傾向去Dallas, 希望Klay去Dallas有住好人家
投敵!
22年西決對手
牛就算trade走埋Josh Green,唔想交稅最多少只可以開20M左右俾Klay,跟據Klay迷話Klay最少值30M,Klay好可能要“受辱”
獨本身多定點射手
多咗Klay確實幫到雙星拉空間
但佢去到獨會打正選三號位?

如果獨畀到Klay滿意嘅合約而走我覺得ok
但為咗啖氣,硬食兩年約都走就無謂啦
三老臨尾都冇得好來好去就
師兄你係邊度fans 又迷ja 又反KT
我諗mdj 應該幾強硬,由佢唔比見頂打國家隊已經感受到,可能KT 覺得唔尊重佢 王朝解體都好難好好睇,只希望日後大家好相見
唔想KT走
我諗Klay想舉起五隻手指 多過要果幾M
肯簽換都好過白走, 但係牛唔使留cap續DJJ?
如果佢整到PG返黎既話真係要吹奏
上季兩個pick都揀得唔錯
PG到而家都無出聲 艇又唔似會比佢free走
傾唔掂籌碼 最大機會都仲係艇死死氣4年max續返最大機會
佢本身打緊3好耐
佢仲邊有能力守出面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞