[最後一集]GOT權力的遊戲第七季討論區7

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
屌你老母半夜敲門摟姑姐扑野,後面Voice over仲要講緊佢係Targaryen
So fucking disgusting
睇完 !
作為finale黎講 純粹為下季鋪路咁
睇完想劇透麻煩請入黎
[歡迎收睇城市論壇]GOT權力的遊戲S07E07劇透討論區
https://lihkg.com/thread/370046/page/1?ref=ios
屌你老母半夜敲門摟姑姐扑野,後面Voice over仲要講緊佢係Targaryen

最鐘意依段
個montage

中文字幕

中文字幕

大家認為今集final能否做到一集救全季

個表情正到瀨屎

個表情正到瀨屎

手起刀落,乾淨俐落。
goodbye littlefinger 難得仲有用腦玩計既角色
goodbye littlefinger 難得仲有用腦玩計既角色

同一條橋玩同一家人咁多次
冇嫁喇

個表情正到瀨屎

手起刀落,乾淨俐落。

好似太乾淨,少左d張力

個表情正到瀨屎

手起刀落,乾淨俐落。

好似太乾淨,少左d張力

重播割喉果下就得
又話死左個眼濕濕既,邊度有濕

其實咩人都成立 Olenna, Viserion, LF, Benjen......

JON SNOW: 今晚扑野夜唔夜呀?!
小指頭死就浪費左, 咁聰明, 掟佢去長城做軍師對抗異鬼大軍好過啦

佢叻再玩離間 攻心計 對住d死人點玩
JON SNOW: 今晚扑野夜唔夜呀?!
小指頭死就浪費左, 咁聰明, 掟佢去長城做軍師對抗異鬼大軍好過啦

佢叻再玩離間 攻心計 對住d死人點玩

一個害到house of stark咁嘅pk,死左咪好囉

其實咩人都成立 Olenna, Viserion, LF, Benjen......

冇眼濕濕
只有uncle ben嘅死眼火爆就真

姑姑一齊黎做晚間運動,增進感情

個表情正到瀨屎

手起刀落,乾淨俐落。

好似太乾淨,少左d張力

重播割喉果下就得

反而突然出「唔想浪費時間」
屌, 加番scene Sansa問Bran邊個害死老豆就清楚好多, 如果一早知咁樣唔洗引 LF落搭啦直接審
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞