[最後一集]GOT權力的遊戲第七季討論區7

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
Bran聽到SAM講佢地係結左婚之後咁驚訝
係咪因為又多套珍藏
Cersei真係好撚狗

最叻玩鳩jaime啫

我以為佢真係會殺左jamie

佢殺埋就應該得返......mountain

到底會唔會有clegane bowl呢

今集hound 行埋去個陣我暗暗期待咗一下
Cersei真係好撚狗

最叻玩鳩jaime啫

FUCKING CONFIRMED!!!
睇而家個勢
之前流出既s8劇透好可能係真
好開心 終於睇到JOFFREY死

我地陪你回帶傾,呢幕係又開心又驚喜嘅

真係好爽快

證明joffrey演得好好,又mk又黑人憎

GRRM有寫信比Joffery讚佢演得好 話大家都好憎佢
jon親生老豆咁鬼似龍母阿哥既?

兄弟

頭髮差唔多長度,側面睇落係幾似
我想睇正面
上面話撞名嗰啲係咪弱智?
佢地好多都用返祖先名
你睇下stark嗰堆
Got culture黎

有無認真睇過成套戲成撚日見到啲肥皀問題

話佢撞既名係Rhaegar個大仔個名
Rhaegar有3個仔女
Aegon Rhaenys 同Aegon
Targaryen咁多年都冇試過兩個仔女同一個名, 你都唔會改自己兩個仔同一個名啦

你冇認真睇人地既回覆就咪插人啦

係囉咁而加姐係點布龍又係jon?
Jon 同 dany 條感情線好生硬 有啲難頂
衰過之前同ygritte條線

衰過好多
而加一見到佢兩個眉來眼去就想大叫一聲狗男女

係龍母阿哥,不過係大哥,
佢另一個變態阿哥只係二佬

我想睇正面

希望有多D Rhaegar 同 Lyanna 既scene
留名
Cersei真係好撚狗

最叻玩鳩jaime啫

FUCKING CONFIRMED!!!

正呀喂

真係好爽快

我想睇正面

希望有多D Rhaegar 同 Lyanna 既scene

我都係
太少喇

真係好爽快

收到封信都唔知比咩反應好
不過佢而家都好似唔演戲
上面話撞名嗰啲係咪弱智?
佢地好多都用返祖先名
你睇下stark嗰堆
Got culture黎

有無認真睇過成套戲成撚日見到啲肥皀問題

話佢撞既名係Rhaegar個大仔個名
Rhaegar有3個仔女
Aegon Rhaenys 同Aegon
Targaryen咁多年都冇試過兩個仔女同一個名, 你都唔會改自己兩個仔同一個名啦

你冇認真睇人地既回覆就咪插人啦

係囉咁而加姐係點布龍又係jon?

係咪因爲大仔死左所以lyanna突登改返rhaegar大仔個名呀
係咪我miss 左
班無垢唔係俾greyjoy 個呀叔圍緊架咩
無啦啦點解無事會係kings landing

真係好爽快

依套野入面最克人憎既都係最好演技
西后 無jer佬 剝皮佬 LF joffrey 全部英國演員屈曬機

其次係sansa 由一個死港女開始
歷盡滄桑演到變lady stark 其實咁後生黎講都好勁

反而jon唔知係導演叫佢咁演定點
真係好似成日都未訓醒咁
龍母我覺得就不過不失啦 成日出水咁既樣
成個第七季最有印象既情景都係Jamie單騎衝鋒龍母個時,勁型

整個S7 最好睇係第四集

幾驚bronn為左袋金而死

今季MVP
Cersei真係好撚狗

最叻玩鳩jaime啫

佢咁鋪排似有
Cersei真係好撚狗

最叻玩鳩jaime啫

佢咁鋪排似有

但最後俾arya尾刀吧
Tyrion Lannister Jaime Lannister Olenna Tyrell
係咪我miss 左
班無垢唔係俾greyjoy 個呀叔圍緊架咩
無啦啦點解無事會係kings landing

Euron燒佢啲船等佢地返唔到Dragonstone啫
打陸戰iron island班友唔夠打
Cersei真係好撚狗

最叻玩鳩jaime啫

Hound : you know how you end
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞