[最後一集]GOT權力的遊戲第七季討論區7

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
由出現tvb式開人房既橋段
我就知神劇已經收皮了

皮已收
我就知神劇已經收皮了

但係其實要打night king真係玩唔到d咩權鬥
GRRM twitter

幾時先出書呀

今季中後啲劇情爛到,肥佬加油寫書啦
好耐之前係未有人講過catelyn stark死完又比人復活左?故事就完佢都未出返場
好耐之前係未有人講過catelyn stark死完又比人復活左?故事就完佢都未出返場

好似話跟書係 跟hbo唔係

淨係書有
Lady Stoneheart呢個時候出嚟都無意思
我就知神劇已經收皮了

變左小學生玩泥沙

個時個個狂屌劇透撚 點知lady stark依家連出場機會都冇
有冇巴打可以簡單講下佢復活有乜作用

順便問埋 套劇ghost死左未 已經好耐冇見過佢 jon snow掛住交配唔撚理佢
我就知神劇已經收皮了

變左小學生玩泥沙

我覺得一打night king點都會變tvb style,話哂呢套野本身係 fantasy, 不過書應該唔會寫得咁柒

順便問埋 套劇ghost死左未 已經好耐冇見過佢 jon snow掛住交配唔撚理佢

cg好貴呀,比左條龍就冇direwolf
其實上季真係好太多 ,除左Snake of Sands 之外

High Septon 爆炸, Tommend King's Landing , Battle of Bastards , 每幕都好印象深刻

今季 個個fast travel , 人面刻畫簡單,打仗場面太單調,冇邊幕好震撼

上季Hodor
Young stark 救阿妹
炸high sparrow
場場正

明明上季狂屌HS果段悶到瞓著

幾時先出書呀

佢死前出到個結局,我都會買返全套上返炷香
Theon俾人踢j冇感覺

What is dead may never die

幾時先出書呀

死前出到個結局,我都會買返全套上返炷香

sansa同arya條線仲可以點發展, 尤其sansa好似已經冇乜野好講
有D擔心佢地下季好似varys咁路人化
sansa同arya條線仲可以點發展, 尤其sansa好似已經冇乜野好講

幾時先出書呀

佢死前出到個結局,我都會買返全套上返炷香

我依家都未買全套英文版
只係圖書館/問人借曬中文版睇
因為我真心覺得佢死之前未必寫得完.....
依家書局個啲精裝都係book1-5 好昆水
The Hound做左搞笑角色

未報仇
西后

s8 應該係兩大主線

jon+龍母 vs zombie
north vs 黃金團
The Hound做左搞笑角色

做左jon snow金牌打手

睇佢踢個箱個到笑撚到我仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞