[最後一集]GOT權力的遊戲第七季討論區7

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
jon親生老豆咁鬼似龍母阿哥既?

頭髮差唔多長度,側面睇落係幾似
我想睇正面

希望有多D Rhaegar 同 Lyanna 既scene

我都係
太少喇

knight of laughing tree 都係好好既劇情,可以交待R+L 又有打鬥,希望s8會出現。
唉,little finger 頭幾季仲覺得佢係繼異鬼之後既大BOSS
一個發起GOT既人,但d屎點都上唔到身,但拎哂著數既神人.
竟然變左蠢撚煩膠,仲要明知死緊都要求饒,死得咁撚樣衰...
反而瑟曦個蠢閪就做大boss~
好明顯D&D智力不足,完全唔識點寫IF同Varys呢兩位居高臨下既神人,
神劇位置不保
又玩亂倫
優良傳統
睇到好亂龍媽阿哥有咁大年紀?
唉,little finger 頭幾季仲覺得佢係繼異鬼之後既大BOSS
好明顯D&D智力不足,完全唔識點寫IF同Varys呢兩位居高臨下既神人,
神劇位置不保

tvb化係咁
唔知見到the dead之後Golden Army會唔會繼續留喺Westeros呢
到底jon同daenerys係咪算亂倫

Targaryen House點可以無亂倫
要造人
好開心 終於睇到JOFFREY死

我地陪你回帶傾,呢幕係又開心又驚喜嘅

真係好爽快

證明joffrey演得好好,又mk又黑人憎

GRRM有寫信比Joffery讚佢演得好 話大家都好憎佢

依套野入面最克人憎既都係最好演技
西后 無jer佬 剝皮佬 LF joffrey 全部英國演員屈曬機

其次係sansa 由一個死港女開始
歷盡滄桑演到變lady stark 其實咁後生黎講都好勁

反而jon唔知係導演叫佢咁演定點
真係好似成日都未訓醒咁
龍母我覺得就不過不失啦 成日出水咁既樣

Cant agree more!!!

超鍾意reek同ramsay bolton!!!
佢兩個d場口好好睇
Ramsay死左好傷心

不過ramsay叫死得好睇
佢臨尾都係又奸又醒
係算漏左LF會幫拖

好過今季LF死前變弱智
神劇位置不保

我反而覺得 如果肥佬個故事本身最尾一定係「人類vs Zombie」
咁依啲權力遊戲點都會有玩完既一日.....
好似S7咁樣 全部都係大戰
矮仔 LF Varys 依啲顧問角色發揮空間其實有限
你下下都世界級大戰 佢地玩陰招既可以做啲咩?
當然編劇連僅有鋪排亦寫得唔好 亦令佢地真係變左行行企企

真係好爽快

西后 無jer佬 剝皮佬 LF joffrey 全部英國演員屈曬機

真係好似成日都未訓醒咁

佢兩個d場口好好睇
Ramsay死左好傷心

佢臨尾都係又奸又醒
係算漏左LF會幫拖

好過今季LF死前變弱智

你睇reek咁好寫而家都一鑊泡
Dany係咪有露點?
最後影tyrion咁耐有乜用意

真係好爽快

真係好似成日都未訓醒咁

佢兩個d場口好好睇
Ramsay死左好傷心

佢臨尾都係又奸又醒
係算漏左LF會幫拖

好過今季LF死前變弱智

ramsay我反而唔憎佢,因為佢真係有料到
無IF幫拖,you know nothing死左九世
條友政治一般,領兵又一般,生存到今日真係主角光環所致

要造人

targaryen成日亂倫?

要造人

targaryen成日亂倫?

你....有冇睇到套劇?

無人知?
LF 最尾咁樣輸真係接受唔到,明明頭幾季係好醒,之後智力下降到咁,第七季仲要咩都沒做過就死左。
公咩廁 都係得自己老公、daario同jon
食daario只係皇帝食宮女咁小事
jon就已經有咁多理由感動
根本就算一世守生寡 只係d人自願做佢兵 都會比毒撚話係公廁
睇到好亂龍媽阿哥有咁大年紀?

呢個阿哥唔係s1果個

加埋之前佢話後悔害死cercie d仔女
應該想話佢猶豫緊以後應該企邊一面
LF 最尾咁樣輸真係接受唔到,明明頭幾季係好醒,之後智力下降到咁,第七季仲要咩都沒做過就死左。

好明顯冇左書唔識點寫
係咪太高期望

真係好爽快

真係好似成日都未訓醒咁

佢兩個d場口好好睇
Ramsay死左好傷心

佢臨尾都係又奸又醒
係算漏左LF會幫拖

好過今季LF死前變弱智

ramsay我反而唔憎佢,因為佢真係有料到
無IF幫拖,you know nothing死左九世
條友政治一般,領兵又一般,生存到今日真係主角光環所致

有料到?
唔覺一個一日到黑淨識flay your skin嘅變態佬內政有咩咁叻
LF一大支軍團正面衝入去竟然一路上冇哨兵/spy見到都真係有d奇
佢上到位只不過膠化Lord Bolton,心諗一個咁有心計嘅人會唔防心理變態咩都做得出嘅仔
雖然佢係靚仔,不過佢死我好心良

好明顯冇左書唔識點寫

其實有bran係到好難扮到落去
上集都爭啲搞到arya同stark反目啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞