[最後一集]GOT權力的遊戲第七季討論區7

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
jon條咸濕仔
唔怪得叫龍媽一齊搭船唔好騎龍啦
原來早有預謀

Ser friendzone 個表情
敲門屌西好撚7
聽人敲門屌西仲撚7 好彩唔係sir fdzone黎
Jon Show真係好撚蠢,蝕到仆街啦咁就爆左幅牆!
[FF] 硬係覺得傳承問題有d伏線 會唔會龍母立tyrion做傳承人 實好撚感動 知人善任賢君咁 轉頭兩個一鑊熟

好明顯佢講傳承問題就係暗示dany會有左jon個仔or女

但dany不能懷孕喎

係咩,已經唔記得左點解

第一季個巫婆詛咒佢
話到太陽從西邊升起,海都乾晒,佢先會有bb
所以dany以為自己唔會有bb
但其實巫婆無話永遠無
如果應左呢個預言
(亂up)例如:冬天成個海結晒冰,somehow太陽又用黎比喻其他野,然後係西面升起
其實都可以有

我覺得呢幾兩集都舖緊佢會有jon嘅bb

太陽比喻我諗同龍有關
咁mola mola 大硬肚
之前Jaime佢地都話佢地奸角 隻眼閉 宜家到忠角 我知targaryen出曬名有呢個傳統 但真係接受唔到要同孻姑配 好老尷
俾Jon知道身世真相以佢份人同價值觀分分鐘嘔出黎再自隊 dany就unun腳冇所謂
Jon Show真係好撚蠢,蝕到仆街啦咁就爆左幅牆!

用條龍換隻wight
最後一集黎講有啲平淡
係LF終於死撚柒左 煩左7季

我唔明西后想點
佢真係覺得陷球產都無所謂?
定覺得單靠黃金團可以執死雞?
佢唔諗下龍母都要求和 人類可以做啲咩?

矮仔似乎想反轉豬肚 有啲鬼

咪土共條橋,你國民黨喺前面打日本仔,土共就喺後面偷襲
等左7季嘅Rhaegar,幻想破滅

選角一流

我覺得麻麻地
而且黑左少少,冇美男子嘅feel
最好笑係bran張紙條
第7集幾正,交到貨
最後一集黎講有啲平淡

我唔明西后想點

咪土共條橋,你國民黨喺前面打日本仔,土共就喺後面偷襲

但學jaime咁講
龍母+jon vs zombie
1)如果zombie贏 會有更多zombie
如果龍母+jon夠打 就唔會搵佢 少左佢 都係去番1)

咁結果姐係佢唔出兵既前題下 其實點都死
LF死左,見到youtube呢個comment笑左
Burn his body. You dont want him coming back to life and manipulating the night king.
最好笑係bran張紙條

肥sam問佢係咪睇到個吓好得意
之後bran睇到佢姑姐同Rhaegar秘婚個到有啲眼濕濕
轉個頭見到Dany同Jon敦倫即刻喊唔出
有冇人有少少同情LF,
佢太有信心Sansa唔會出賣佢,其實一早離開乜事都冇。
屍龍個scene 睇落好奇幻
個叫聲 d 紫藍色既火 仲要飛得咁叉快
https://youtu.be/NzdMrTRplLg
Why Dany loves Jon Snow
有冇人有少少同情LF,

同情佢俾個導演整到佢第七季變弱智
LF死左,見到youtube呢個comment笑左
Burn his body. You dont want him coming back to life and manipulating the night king.

真心覺得今集完全比唔上s6e10
差太太太遠
有冇人有少少同情LF,

其實佢入左winterfell之後 可以唔洗咁多小動作
漂番白可以真係控制到sansa
佢離間arya依野係佢地自已行錯棋
最後一集黎講有啲平淡

我唔明西后想點

Tyrion知道cersei懷孕後就變節了

佢似龍兵多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞