[最後一集]GOT權力的遊戲第七季討論區7

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=Vq0_mMin14Y

佢地兩個

Dany個表情好正
Er er errrrrr

dany 同ygritte (rose leslie, jon 女朋友) 戲外係好朋友
真係幾尷尬
第7集算唔錯啦, 一氣呵成, 好過上一集, 同埋成季都唔叫爛o既, 係第6集特別衰啫
Cersei真係好撚狗

最叻玩鳩jaime啫
tyrion 同Cersei 果段好精彩,但太短,唔夠喉..........
tyrion 同Cersei 果段好精彩,但太短,唔夠喉..........

係得呢段有GOT feel
所有劇情都變得明刀明槍,無左權力遊戲既味道

玩權謀既都死撚曬了
得番西后叫做有腦 矮仔S7智力值急退下降
https://www.youtube.com/watch?v=Vq0_mMin14Y

佢地兩個

Dany個表情好正

dany 同ygritte (rose leslie, jon 女朋友) 戲外係好朋友
真係幾尷尬

佢地唔係因為 incest所以覺得尷尬咩

佢地兩個

Dany個表情好正

真係幾尷尬

唔係散左啦咩?

佢地兩個

Dany個表情好正

真係幾尷尬

唔係散左啦咩?

唔係,岩岩同居埋
成個第七季最有印象既情景都係Jamie單騎衝鋒龍母個時,勁型
好開心 終於睇到JOFFREY死

我地陪你回帶傾,呢幕係又開心又驚喜嘅

真係好爽快

證明joffrey演得好好,又mk又黑人憎

佢地兩個

Dany個表情好正

真係幾尷尬

唔係散左啦咩?

未呀

真係好爽快

諗返起Cersei做老母好廢,一個惡到失控,一個蠢到俾人撚狗
lm
Cersei真係好撚狗

最叻玩鳩jaime啫

我以為佢真係會殺左jamie

佢地兩個

Dany個表情好正

真係幾尷尬

佢地唔係因為 incest所以覺得尷尬咩

不過我講緊佢地本身劇外個關係啫
[FF] 硬係覺得傳承問題有d伏線 會唔會龍母立tyrion做傳承人 實好撚感動 知人善任賢君咁 轉頭兩個一鑊熟

好明顯佢講傳承問題就係暗示dany會有左jon個仔or女

但dany不能懷孕喎

係咩,已經唔記得左點解

第一季個巫婆詛咒佢
話到太陽從西邊升起,海都乾晒,佢先會有bb
所以dany以為自己唔會有bb
但其實巫婆無話永遠無
如果應左呢個預言
(亂up)例如:冬天成個海結晒冰,somehow太陽又用黎比喻其他野,然後係西面升起
其實都可以有

我覺得呢幾兩集都舖緊佢會有jon嘅bb

太陽比喻我諗同龍有關
咁mola mola 大硬肚
之前Jaime佢地都話佢地奸角 隻眼閉 宜家到忠角 我知targaryen出曬名有呢個傳統 但真係接受唔到要同孻姑配 好老尷
俾Jon知道身世真相以佢份人同價值觀分分鐘嘔出黎再自隊 dany就unun腳冇所謂

咁龍老母年紀咪好大?大JON好多?
定係佢同佢阿哥差好多年呢?

應該jon大少少,但好接近
Jon係rhaegar targaryen 同robert打 or畀robert打死個時出世嘅,個時robert以為rhaegar擄左lyanna強姦左佢
但實情佢地結左婚, lyanna生緊jon

Dany就係robert繼續打去mad king個時,佢阿媽生佢再難產死
然後一班忠臣就帶住viserys同剛出世仲係bb嘅dany走難去free cities

佢兩個都係robert rebellion 期間出世, 而rhaegar係無見過呢個妹,因為畀人打死左

而rhaegar係大過dany好多
但個時d人好後生就結婚生仔
Lyanna生jon時都係得16歲
Rhaegar可能廿零歲gua
成個第七季最有印象既情景都係Jamie單騎衝鋒龍母個時,勁型

整個S7 最好睇係第四集
Cersei真係好撚狗

最叻玩鳩jaime啫

佢殺埋就應該得返......mountain

真係好爽快

諗返起Cersei做老母好廢,一個惡到失控,一個蠢到俾人撚狗

咁先做到典型寵壞個仔搞到無法無天

整個S7 最好睇係第四集

幾驚bronn為左袋金而死
今集jon同龍母扑野,tyrion係門口做乜鳩
拍撚到佢好似武大郎帶哂綠帽咁
係都fdzone企啦

jon都有睇女vision三條女淨係唔食紅巫女,你懂的
Cersei真係好撚狗

最叻玩鳩jaime啫

佢殺埋就應該得返......mountain

到底會唔會有clegane bowl呢
jon親生老豆咁鬼似龍母阿哥既?
啱啱睇完第一季不能自拔
我都係出返去先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞