[最後一集]GOT權力的遊戲第七季討論區7

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
lf場審判根本無里頭無必要

咩呀佢唔公審點服眾

仲服乜鬼眾 事前成棚人知道哂傾掂哂數咁
審果陣連班guards都冇驚訝過,大家做場大龍鳳夾撚哂戲

如果夾定哂直接拉佢去砍頭咪得
做場大龍鳳係比觀眾睇
連knights of the vale果邊都冇驚訝過真係唔知為咩
同樣公審Tyrion s4果場好睇好多
LF話哂都係所有戲嘅幕後大主腦
成個show之所以有戲係因為佢
家陣三、四句收佢皮好曬料
LF條線算係咁啦
下季都大戰 再留佢喺度真係無意思
外國論壇有人講 覺得都合理
當初LF可以密謀搞咁多嘢係因為喺King's Landing 一個爾虞我詐嘅地方 又有人脈 佢易辦事
家下嚟到Winterfell 狼家地方 個個都好忠誠 而且三姊弟都團結一致 佢就乜都做唔到
下季終於變番冰與火之歌

大家係咪一直以為佢係權力的遊戲
會玩權鬥為主

咪就係

有班人仲想睇番varys LF早幾季嗰類權鬥......winter is coming都講左咁耐啦實有日殺到黎
到時又會走出黎話點解無大戰

冇權鬥唔等於d角色要變晒弱智
而家d人係屌佢劇情草草收場又唔夠說服力
下季終於變番冰與火之歌

會玩權鬥為主

咪就係

有班人仲想睇番varys LF早幾季嗰類權鬥......winter is coming都講左咁耐啦實有日殺到黎

都話cut左3集文戲囉(好似)
下季終於變番冰與火之歌

會玩權鬥為主

咪就係

睇得出LF應該真係愛Sansa
下季終於變番冰與火之歌

會玩權鬥為主

咪就係

所以我意思係佢今季真係拍得差(對比起前幾季)唔關有冇權鬥事
jon同arya條線咁多季以黎都好少權鬥成份, 但一樣好睇, 係今季突然膠化

咪玩,little finger最愛既人係Petyr Baelish
Ser friendzone
LF條線算係咁啦
下季都大戰 再留佢喺度真係無意思
外國論壇有人講 覺得都合理
當初LF可以密謀搞咁多嘢係因為喺King's Landing 一個爾虞我詐嘅地方 又有人脈 佢易辦事
家下嚟到Winterfell 狼家地方 個個都好忠誠 而且三姊弟都團結一致 佢就乜都做唔到

認同
再加上我覺得就係因為LF之前太成功, 所有野都同佢預期既野一樣, 所以令佢自負左, 太輕敵
諗住之前咁多個大人物佢都攪得掂, 你地幾個死靚仔靚妹我郁下隻 littlefinger 都捽得死啦
點知原來一個二個都有奇遇/比佢地既年齡成熟, 最後來行不義必自斃
真係唔明點解要cut剩7集
如果佢加返啲文戲間場
啲人由一個點去另一個點隔開一日
起碼冇人話佢𣊬移同趕收工啦

咪玩,little finger最愛既人係Petyr Baelish

如果佢加返啲文戲間場

演員用集數計錢?
如果佢加返啲文戲間場

演員用集數計錢?

Game of Thrones' main characters make a very comfortable $500,000 per episode.
大家會唔會睇錯左tyrion
人地第四季都洗左白
由陰謀撚變左大愛左膠
佢一心諗住推個明君改變世界

上一集鋪左繼承人既伏筆
佢又一直好欣賞jon snow
佢應該諗緊jon係更好既明君人選

以為last 係走廊睇住jon 入房係ser friendzone, 點知佢係
littlefinger就快要死
今集有冇人會以為個士兵手多多打開個盒,然後人咬人咁又有一堆喪屍出黎俾西后睇?
我買重night king 贏
今集有冇人會以為個士兵手多多打開個盒,然後人咬人咁又有一堆喪屍出黎俾西后睇?

我果時係驚打開個盒但入面冇野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞