[最後一集]GOT權力的遊戲第七季討論區7

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
睇完第3季 好憎CERSEI 幾時先仆街

有排你憎

有排你憎

屌 幾時仆街 頂佢唔順

有排你憎

屌 幾時仆街 頂佢唔順
望見high sparrow 個種自信,以為自己不死身7神上身咁款,然後比人炸撚死好撚頂癮

有排你憎

屌 幾時仆街 頂佢唔順

呢套野仆街既人先係永生
望見high sparrow 個種自信,以為自己不死身7神上身咁款,然後比人炸撚死好撚頂癮

queen倒d酒落修女塊面叫佢confess
啲seed好慢

有排你憎

屌 幾時仆街 頂佢唔順

呢套野仆街既人先係永生

好撚仆街
jon真係痴撚線,埋枱講數突然精蟲上腦
JON 係真屌 定假屌?
JON 係真屌 定假屌?

[FF] 硬係覺得傳承問題有d伏線 會唔會龍母立tyrion做傳承人 實好撚感動 知人善任賢君咁 轉頭兩個一鑊熟

好明顯佢講傳承問題就係暗示dany會有左jon個仔or女

但dany不能懷孕喎

係咩,已經唔記得左點解

比咒死佢老公既巫婆落咒
咒佢以後懷唔到孕

套都慳番
[FF] 硬係覺得傳承問題有d伏線 會唔會龍母立tyrion做傳承人 實好撚感動 知人善任賢君咁 轉頭兩個一鑊熟

但dany不能懷孕喎

係咩,已經唔記得左點解

比咒死佢老公既巫婆落咒
咒佢以後懷唔到孕

套都慳番

如果佢一路以為自己冇仔生 但其實係有既話
咁之前同daario屌左咁多次都冇大肚真係撞彩

但dany不能懷孕喎

係咩,已經唔記得左點解

比咒死佢老公既巫婆落咒
咒佢以後懷唔到孕

套都慳番

要龍家既精先可以懷孕?
西后好仆街,屌佢,可唔可以叫night king 強姦佢
臭佬其實係點打贏 條友係咪俾佢打死咗?

但dany不能懷孕喎

係咩,已經唔記得左點解

比咒死佢老公既巫婆落咒
咒佢以後懷唔到孕

套都慳番

要龍家既精先可以懷孕?

drogo篤馬精都滾得大啦

無限血超低攻磨死

無限血超低攻磨死

踢佢下面冇反應 嚇親
JON 如果扯左咁點算..
最後一集黎講有啲平淡
係LF終於死撚柒左 煩左7季

我唔明西后想點
佢真係覺得陷球產都無所謂?
定覺得單靠黃金團可以執死雞?
佢唔諗下龍母都要求和 人類可以做啲咩?

矮仔似乎想反轉豬肚 有啲鬼

但dany不能懷孕喎

係咩,已經唔記得左點解

比咒死佢老公既巫婆落咒
咒佢以後懷唔到孕

套都慳番

要龍家既精先可以懷孕?

drogo篤馬精都滾得大啦

drogo死左佢先俾人咒喎

無限血超低攻磨死

踢佢下面冇反應 嚇親

What have been cut can not be hurted again
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞