[最後一集]GOT權力的遊戲第七季討論區7

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
想當年Lost去到尾二個季, 好多Fans Theory都好正好完美, 點知最尾一季劇組用最失望o既方式收尾, 真係求其响討論區抽啲idea出嚟都正過拍出嚟o既劇本.

真係幾擔心吓

有哂心理準備

唉肥佬寫完大結局都唔知等幾時, 到時翻拍仲有邊個會睇
想當年Lost去到尾二個季, 好多Fans Theory都好正好完美, 點知最尾一季劇組用最失望o既方式收尾, 真係求其响討論區抽啲idea出嚟都正過拍出嚟o既劇本.

真係幾擔心吓

而家劇本流出晒,幾肯定肥佬係批准左。
就算改都可能只會細改,唔會搞咁多野
fb見到個news話導演Taylor話sansa同arya會死其中一個

大家點睇
[FF] 硬係覺得傳承問題有d伏線 會唔會龍母立tyrion做傳承人 實好撚感動 知人善任賢君咁 轉頭兩個一鑊熟

好明顯佢講傳承問題就係暗示dany會有左jon個仔or女

但dany不能懷孕喎

真係幾擔心吓

有哂心理準備

唉肥佬寫完大結局都唔知等幾時, 到時翻拍仲有邊個會睇

唔知幾耐以後實會有人翻拍做電影

唔係真係咁痴線呀

真係好似

唔係真係咁痴線呀

真係好似

Bran 生得樣衰姐
睇到jamie送oathkeeper 俾大山婆

走啦!想比人劇透到傻咩

唔係真係咁痴線呀

真係好似

Bran 生得樣衰姐

而家呢個Night king先似姐 舊果個都唔似

到而家都係覺得舊Night King個樣霸氣好多

唔係真係咁痴線呀

真係好似

Bran 生得樣衰姐

nightking出面否認

唔係真係咁痴線呀

真係好似

Bran 生得樣衰姐

nightking用真名上網冇人信

唔係真係咁痴線呀

真係好似

Bran 生得樣衰姐

唔會啦

Nightking係forest children做出黎 有影過未變前既樣

唔係真係咁痴線呀

真係好似

Bran 生得樣衰姐

唔會啦

Nightking係forest children做出黎 有影過未變前既樣

fan theory 係
bran 番過去上身
想令到個人唔會俾children變
但係上左身既時候俾人變左...

好似係

唔係真係咁痴線呀

真係好似

Bran 生得樣衰姐

唔會啦

bran 番過去上身

好似係

有影過未變過樣咩 第幾季

真係好似

Bran 生得樣衰姐

唔會啦

bran 番過去上身

好似係

有影過未變nk個樣咩 第幾季
fb見到個news話導演Taylor話sansa同arya會死其中一個

大家點睇

spoiler alert
入黎就係想講呢個
覺得係arya 因為arya個角色好似可有可無咁
但個人勁唔鐘意sansa同想睇到arya同gendry bb重遇

真係好似

Bran 生得樣衰姐

唔會啦

bran 番過去上身

好似係

點解forest children要將佢變成night king

真係好似

Bran 生得樣衰姐

唔會啦

bran 番過去上身

好似係

點解forest children要將佢變成night king

上季 好似出過下樣

children 話
at war against human

大家點睇

入黎就係想講呢個
但個人勁唔鐘意sansa同想睇到arya同gendry bb重遇

痴撚線去咗Braavo搞咁耐仲諗住可以真係蛻變到,咁快gg嘅真係好傻的嗎

真係好似

Bran 生得樣衰姐

唔會啦

bran 番過去上身

好似係

上季 好似出過下樣

children 話

佢哋究竟有幾憎人類

真係好似

Bran 生得樣衰姐

唔會啦

bran 番過去上身

好似係

上季 好似出過下樣

children 話

佢哋究竟有幾憎人類

9up
children = 大自然
人類=人類
其實肥佬就係叫人類要珍惜大自然
如果唔係大自然就會反擊
去到一個一發不可收拾 大自然都會玉石俱焚既地步
含球剷!

大家點睇

入黎就係想講呢個

痴撚線去咗Braavo搞咁耐仲諗住可以真係蛻變到,咁快gg嘅真係好傻的嗎

個導演仲話好暴力 應該就係sansa個演員開播前睇到喊個幕
仲以為grrm個老婆鐘意arya 就唔洗死

真係好似

Bran 生得樣衰姐

唔會啦

bran 番過去上身

好似係

上季 好似出過下樣

children 話

佢哋究竟有幾憎人類

好似係first men斬鳩哂佢地D樹
同埋關D宗教事
children of forest信既係tree god,first men佢地係信seven gods

The First Men began encroaching on the forests of the Children, cutting and clearing land to use them for agriculture. The First Men cut down the Children's sacred weirwood trees, infuriating them. The Children fought back against the tide of the First Men's migration throughout Westeros, in a series of conflicts lasting two thousand years.
[FF] 硬係覺得傳承問題有d伏線 會唔會龍母立tyrion做傳承人 實好撚感動 知人善任賢君咁 轉頭兩個一鑊熟

好明顯佢講傳承問題就係暗示dany會有左jon個仔or女

但dany不能懷孕喎

When the sun rises in the west and sets in the east," she said sadly. "When the seas go dry and mountains blow in the wind like leaves. When my womb quickens again, and I bear a living child. Then you will return, my sun-and-stars, and not before. 其實段野都冇講到明佢係唔有得bb
想問Bran 係咪仲未睇到未來的事?
記得上任three eyed raven可以帶到Bran回到過去
Bran係咪都做到帶人回到過去?
其實佢係咪要瞓喺好似上季喺cave棵樹到先可以做到three eyed raven所有能力?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞