(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區238新手問嘢睇#1

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
知唔知馬高司同你say hi 係咩

就係microwave

睇律師操野舒服好多
2x kg DB incline?
叫佢食屎我就睇佢上台有幾撚細粒
Follow左佢ig一兩年
都知佢份人係點
平時又話好難溝到女因為佢地膚淺
但自己又會周圍問靚女搭嗲拎電話 但次次rejected
公事方面就想利用人/場地拍片
人地想同你操就唔得
仲想搵澳洲唔知邊個youtuber痴名氣
點知比人篤撚到企係到
返到黎又話去澳洲就係為左搵佢 見唔到佢好失落
但其實plan好曬行程去玩

大家諗到再補充
有冇人聽日操胸
又想玩人對波
其實佢外在條件又唔算好柒 最多係矮啲 要溝吓女應該冇乜問題
但佢性格就真係好有問題 好似唔識同人溝通咁 我行我素 成日覺得個世界都針對佢咁 但又唔會反省吓自己
永遠覺得自己啲同學淨係識得玩 唔會有上進心
大佬呀讀U梗係玩㗎啦 成日都覺得自己係最top最勁 真係癡撚晒線 依家仲要越反越紅 好似冇撚咗自我咁
如果唔係因為連登 佢撚有咁紅咩
但佢就覺得佢自己marketing好勁 所以先有咁多客 真係戇撚鳩
而家推幾多
聽日hea操
係有波先好
永遠覺得自己啲同學淨係識得玩 唔會有上進心
呢個真係好自大同無知,大學大把叻人勁過佢啦。佢講到自己咁有上進心就唔會操極都咁細隻,牛魔王都係16x左右高但大佢幾個個碼,你話佢自己骨架細,律師骨架都係細但都照樣大佢幾個碼。唔好話瀨咩基因問題啦,我就唔信佢每日隊5杯gainer都上唔到磅啦
操到咁撚樣都1500一堂同pro card一個價,收人智商稅價錢但就睇唔起自己同學
你個名
Free weight 做重完 做machine 重量仲廢過西蘭花
但Machine 只係輔助 唔能夠取代main lift
4x kg db incline 都唔夠大啦
廿幾kg db 擺返係兒童遊樂場
一向都獨自升級
Tog g
誇鳩張
個飯咁樣...衰d講句乞衣都唔食啦 仲要1日食2次
但食到咁清都唔生肉佢都幾慘
仲有幫學校啲event 做攝影師 事後要人地比錢肯比返啲相人 事前又冇同人傾 結果比佢老母屌鳩佢先肯比相人
難得認真討論緊
好記得果排買左部靚少少既相機就以為自己係pro
又開新ig for影相 又周圍影女 色又tune到勁藍/勁橙 柒到仆街

水狗操咁多年都係咁 我係你都焦慮啦
Big things?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞