(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區238新手問嘢睇#1

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
私生活淫亂
篤灰
我想搵香港教練 始終可以上吓face to face
話唔係佢篤都唔撚信
無啦啦俾人搜
咁out㗎你
利申:支持井多少少
話人扮自然 又出黎講數咁
俾人告

歐蛇就係錢銀野
歐蛇之前幫佢prep,又飛去幫佢比賽,但佢有部分coaching fee機票酒店錢走數,之後仲搶口話呢啲你應份嘅之類
健身圈真係個鳩個都九唔撘八
台灣:
劉翔-兇鳩natural 仔 搞到報警 前身做鴨 打完針做落野狗搏翻身

peeta-拉大隊叫撚哂熱狗王 水牛肚R瑞 蘇奇俊 入team 自己又冇撚料喺到扮大哥
最戇鳩係扮撚哂sweet 其實就眼盲嘅 個老婆出撚哂名係公廁嚟 最後離婚 柒撚到仆街
仲要食大麻俾人拉鳩埋

香港:
kyan-係雞係公廁 俾歐蛇用完即棄
淘寶兒-傻閪牛屎飛 英文唔撚識多句學人洗底 啲獎唔撚知係咪呃返嚟嘅

歐蛇-係有料嘅 有營養知識 藥物知識 教好多學生
但有老婆仲出去玩 個仔真係好陰功 大個都唔知叫邊個做老母好

simon (九龍灣大頭仔)-唔知個傻鳩仲喺咪klb 做
屌你P 記出身姐 個人唔洗咁戇鳩啊話
sell 人買幾百堂?傻撚咗牙?
真係讀書唔成先好似你條仆街咁呃學生錢 做健身狗

諗到再屌
蘇奇俊成日吹到自己pro maker,但自己次次上台個態都成pat屎咁連彥文王翔呢啲都上埋岸佢連張卡邊都未hi到
成年馬蛇

信任屎忽
我smm 4x 體脂20% 都未覺得自己壯
無聊開佢ig student啲story嚟睇
有一段係spot個學生推膊
學生每吓推對啞鈴上到頂點就撞埋一齊
收得錢最起碼教人正確動作呀
健身健心嘅coach真係唔多
信仰之推
個大頭仔宜家係spk2唔係klb
台灣館長都冇
真係好撚柒
見佢平時啲相p撚到自己個樣成個女人咁又落重filter
好心啲行到塊面爛曬嘅人勇敢啲面對自己個爛面樣
唔好好似啲坦克肥婆豬閪港女咁自己呃自己 一係就咪撚露樣
典型讀書唔成嘅Mk
職業係呃鳩人錢 唔知佢算咩專業
呢啲人一定有條戇鳩女跟住佢
話好愛佢 好夾
on99 遲撚早出軌
我記得初初黎依個post 都有位巴打60定70kg 蹲5 餅
而另一隻巨獸就係你彷彿依個post 啲人推膊都45kg起跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞