【無定向甜甜地】一百個斷尾故(3)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
朋友生日約食飯

上回講到Aka一出嚟做嘢,就俾人發現係KOL!
其實又唔係啲咩KOL嘅~只係有喺IG賣吓嘢咁囉~
又唔算好出名~又冇大公司搵佢~唔係點解要出嚟打工吖?
不過最主要都係Aka唔賣身姐~
Aka都想認真拍拖~
又真係俾佢遇到喎~
Calvin呢個上司都幾關心人又幾識氹人~
最重要係佢甩咗拖差唔多成個月喇嘛~
咁佢哋好快就一齊咗喇~
好姊妹穎茵啱啱甩拖喊到豬頭咁!
Heidi就話冇介紹喇~自己都冇乜男仔緣嘅~
Aka講返Calvin好勁㗎~可以搞好耐先射~
Calvin有啲S~Aka先發現自己原來有啲M~
同Calvin一齊呢一個月,放假去酒店都可以俾佢搞到攰死咁瞓著...瞓醒又俾佢抽插過!
都未試過一個男人可以咁癲!
再癲啲嘅係,唔止放工上屋企,放假去酒店...就連返緊工都要!
『得唔得㗎?』Aka俾Calvin拉到入公司後樓梯...
「唔怕嘅~呢個時間未到巡樓...」Calvin已經除條西褲!
Aka就跪喺Calvin面前...幫佢拉低埋條CK底褲...成碌巨棒就喺我面前!
我就又舔又含...啜幾啜...又粗又長...含唔晒...
慢慢咁含住套弄咗一陣...Calvin就雙手捉住Aka個頭!抽插佢個口!
『唔唔...唔唔唔!』
不停咁快速抽插!每一下都頂住Aka喉嚨!
好辛苦!塞到個嘴滿滿咁!但又好爽!搞到Aka都濕晒!
好想俾Calvin插...插下面...
Calvin又好似知Aka勁想要!就拉佢起身!推埋去扶手!
Aka雙手撳住扶手!翹起個屁股!
Calvin就揭起Aka條裙!揭開佢條底褲!一嘢就插碌巨棒入嚟!
Aka嘅陰道都勁濕!俾Calvin碌巨棒塞到滿滿!抽插抽插!狂抽猛插!
『唔唔...唔唔...唔唔唔!』Aka忍住唔敢大聲嗌...不過就好爽!俾Calvin後入瘋狂咁抽插到好爽!
死喇...死喇...就快俾Calvin搞到升天喇...
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 45-孤僻轉變]

「Zero~」幾個同事叫一叫我,「一唔一齊食飯吖?」

食飯?原來不知不覺又做到夜晚...

『唔啦~你哋食啦~』仲有嘢做...

「喂你唔好咁孤僻啦~」

『唔係吖...等陣約咗監製吖...你哋食先啦...』

「唉咁好啦~」

望住幾個同事嘅背影離開...

乜我好孤僻咩?又係幾時開始㗎呢?
中學嘅時候,總係會成班同學一齊食Lunch。

一放Lunch就要立即衝出去!唔係嘅話我哋咁大班人都唔知要等幾耐先有位。

放咗學衫都唔換就走去球場打波!

總係一大班人嘻嘻哈哈咁~

然後上到大學,雖然就冇幾多個中學同學一齊讀...但總算有幾個Friend一齊走堂走去唱K~打機~

好多時仲會打到凌晨食埋宵夜先返Hall~

我一向都好愛熱鬧~啲咩節日咩活動咩Party都總係會參加~玩埋一份~

係唔知幾時開始...睇戲一個人睇...放假一個人放...跳舞一個人跳...講笑都得我一個自己笑...
「喂...」監製入到嚟。

『草哥~坐坐~』都係唔好諗咁多...做嘢先!

同草哥睇睇啲片...又叫我執執...Mark返啲位剪剪...

然後又自己一個搞搞...一搞都成個鐘...

呢個鐘數...公司Canteen都仲未收嘅~應該仲有嘢賣嘅~都係落去食個飯先再做啦~

落到Canteen都冇乜人,我都應該係最後嗰個嚟買飯。

求其買個賣剩嘅粟米六粒飯,自己坐埋一二邊自己一個食...

一個人原來都可以盡興~多了人卻還沒多高興~

望吓出面嘅夜景...幾咁冷清...
扒多幾啖飯,先發現原來遠處仲有人好似我咁一個人食飯...

而呢個人係...Asuka?

大明星Ka姐都好似我咁,自己一個人食飯?

唔係吖化?

等緊佢啲團員咋嘛?

望幾眼...又等一等...都係得佢自己一個...好專心咁食緊自己面前碟粟米斑腩飯...

我就話孤僻姐...點睇Ka姐都唔係孤僻嘅人啦...點會自己一個人食飯...仲要夜麻麻...

唉都係唔好理人咁多~食完飯仲有大把嘢做~專心食自己碟飯啦~
一個人食完晚飯之後,又一個人工作。

自己一個對住啲片剪剪...睇睇又剪剪...

差唔多每日都係咁...有其他工作就做其他工作...冇其他工作就自己一個剪片...

或者久唔久都有啲監製走過嚟叫我剪走啲乜又想要返啲乜~

不過大多數時間都係我自己一個人...

然後又喺一個人嘅世界沉淪咗幾耐...

“咯 咯”有人敲門?

又係邊個監製突然想我執執條片呢?
我打開門一睇:『ka...ka姐?』

「呃...叫我Asuka得喇~」Asuka帶住微笑點點頭,「阻唔阻你吖?」

『唔...唔阻唔阻~搵我有事?』我同Asuka...唔識㗎喎...

「係吖係吖...」Asuka又帶住微笑點點頭,「有段片呢...好似係你剪嘅...有啲位想睇睇...」

『哦...好好~入嚟先~』

「唔該~」

同Asuka一齊睇返段片,其實係未開始剪嘅。

不過草哥都講過要點剪...
「係呢度喇係呢度喇~」Asuka指住個Mon,「呢度我想剪走佢~」

『哦~呢度...OK吖我Mark返低~仲有冇?』

「仲有...好似仲有...」

我哋就繼續睇...

「係喇係喇仲有呢度!」

『OK...』

Asuka想剪走嘅位,草哥都冇話要剪走。

可能係因為都只有唔夠一秒,都唔係覺眼啦~不過定格確實係睇到Asuka走光嘅~
「辛苦晒你喇~」Asuka向我鞠晒躬咁,「麻煩到你唔好意思~」

『哦唔麻煩~都係舉手之勞姐~係呢...通常都係監製或者編劇嗰啲嚟睇...估唔到你會親力親為~好專業呢~』我望一望Asuka...

「邊係呢邊係呢~」Asuka唔好意思咁,「只係我跳嗰陣覺得唔係跳得咁好...所以想嚟睇睇囉~」

『唔係吖~你跳得好好睇吖!』

「多謝~」

呃...然後我就唔知講乜好...

Asuka放鬆咁坐,望望間房:「原來自己一個剪片都幾好~」

『自己一個剪片...都幾好嘅...』

其實我都唔係好Get Asuka嘅意思...但睇佢坐喺度又好似好放鬆咁...
同Asuka單獨相處咗一段時間...

「我都係唔阻你喇~麻煩晒你喇~」Asuka向我鞠個躬...

『唔麻煩~唔麻煩~辛苦晒~辛苦晒~』

望住Asuka離開...

估唔到可以同女神單獨相處咗咁耐...

冇錯!其實Asuka係我嘅女神!我鍾意咗佢好耐㗎喇!

由佢初初參加造星...

講真Asuka咁靚女~有邊個唔愛上佢吖~

然後,我又繼續自己一個人做嘢。
自嗰次同Asuka獨處後,又過咗好幾晚...

「Zero~」幾個同事叫一叫我,「一唔一齊食飯吖?」

『唔啦~你哋食啦~』

「真係好鬼孤僻~」

然後...又自己一個落到Canteen求其買個賣剩嘅粟米六粒飯,自己坐埋一二邊自己一個食...

『一個人原來都可以盡興~多了人卻還沒多高興~』望吓出面嘅夜景...幾咁冷清...

扒多幾啖飯,再望望遠處...係Asuka?

Asuka又自己一個食...今次仲食到眼濕濕...喊緊添!

做咩事呢?我又係唔係應該過去...關心吓人呢?
我都係拎包紙巾過去,遞俾Asuka...

Asuka嚇咗一嚇,然後接過包紙巾:「唔該...」

『唔開心?工作壓力大?』大家都係孤僻嘅人...關心吓都正常姐...

Asuka擰擰頭...

『咁...係因為...』嗱你唔想講我就走㗎喇...

「因為...」Asuka諗一諗,「攰喇...」

攰?

「我發現...呢行唔係我初初所諗咁...」

咁都...正常掛?

「我已經再冇氣力支持落去...」

當夢想成真...就會成為另一個現實...
「我想離開...我想做啲...我真係想做嘅嘢...」

『想離開就離開...』

Asuka呆咗咁望住我...

『想做自己想做嘅嘢...就盡情咁去做...』

其實我自己又何嘗唔係?

起初我係因為鍾意睇戲,所會讀電影呢一科。

但出到嚟搵工,先發現要做電影好難...就只好入電視台做吓剪片...播吓嘢咁...

做吓做吓又發現做電視台同做電影又差好遠...

『我哋都應該要勇敢啲...』我眼定定望實Asuka,『跳出Comfort Zone!』

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 46-隨心而攝]

一個人拎住部相機,喺一個冇人嘅沙灘上行...

回頭一望...就只留下自己嘅腳印...
已經將[Story 45-孤僻轉變] Upload上Penana

今日嘅文已經出咗喺第7頁

今晚有嘢要整
出面都幾大風
啱啱執咗房
唔通要同asuka組成hiasobi?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞