【無定向甜甜地】一百個斷尾故(3)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

上回講到Linda放工返到屋企好攰,好彩老公都好識做~第一時間幫老婆按摩~
仲聽Linda呻添~
咁好死一定有古惑啦~
咪就係有玩具想買~報海關囉~
Linda見老公咁識做就批入境啦~
但Linda都唔知啲爛膠玩具有乜咁吸引!老公咁鍾意玩!
都唔係第一次㗎啦!Linda越睇佢老公玩模型就越扯火!
有一晚頂佢唔算!要老公掉晒啲玩具!
老公都算聽話肯掉~咁就算佢啦~
Linda終於有地方放包包~
但老公都仲係成日睇模型!
都掉晒啦!仲有乜好睇?
同好姊妹Florence傾開~話咁樣不如生返個仔啦~生咗仔老公就定性㗎喇~
Linda又唔想因為個仔唔去搵錢自己使喎!
咁咪叫老公湊囉~好似Florence個老公咁咋嘛~聽教聽話~
有啲嘢係要自己取捨嘅~
同埋要生都係早啲生好~女人老咗生好危險㗎~
要自己取捨吖...唔好咁老先嚟生...
都好難取捨姐...
同Florence食完Tea又行街買衫買包包~到差唔多時候就返屋企。
一直諗諗Florence所講...一直都係諗唔到應該點取捨...
點解唔可以兩樣都要晒呢?
『老公我返嚟喇。』Linda又拎住一大袋戰利品。
「哦...」老公又睇住部手機...
Linda又偷偷望望老公部手機:『又睇又睇...都掉晒就唔好睇啦!』
老公又粒聲唔出咁繼續睇...
『Edmond!有冇聽Linda講嘢吖?叫你唔好睇吖仲睇?!』
「唔睇囉...」老公Lock返部電話,然後就行入廁所。
唉!咁搞法...係唔係真係要生返個BB先搞得掂呢?
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 53-一鵰雙洞]

「Calvin...啊啊...Calvin好勁啊~」Aka俾我撳住喺床上抽插...

“滋滋滋滋滋滋”抽插到淫水都濺晒出嚟...

『嗄...嗄!好緊吖...』我狂抽猛插...又雙手揸實Aka對波...

Aka嘅淫洞又緊又窄...包到我碌巨棒實一實...

仲有對波又大又彈手...揸到愛不釋手...

再加上Aka啲皮膚又白又滑又幼嫩...仲有個樣又勁淫咁...

好正吖...真係好想拍片!

不過Aka又唔肯...話自己都算係KOL...流咗出去就好麻煩...

話就話唔係唔信我嘅...不過都知咩事㗎喇~冇得拍片都唔緊要啦~最重要都係有得屌!
我雙手揸實Aka對豐乳!又啜又咬!

「啊~好正吖~啊啊!我想多啲啊~」Aka越叫越淫~

都唔止玩到Aka出晒水...對乳尖都凸起晒~仲要挺晒胸咁樣要多啲~

淫到呢~

既然咁淫...我就要再抽插得勁啲!

我攬住Aka起身,轉個姿勢!要佢趴喺床上俾我後入!

我一嘢就插到最入最深!頂到實晒!

「啊!」Aka淫叫一聲!

我再捉實Aka對手!拉住佢咁狂抽猛插!

“啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪!”抽插到啪啪聲!

好爽吖!已經不停咁狂抽猛插咗大半個鐘!但都仲係冇軟落嚟!仲未想射!
「啊啊啊!死喇...屌死我喇啊啊啊啊!」Aka情迷意亂咁!

唔得!唔得!我仲要想多啲!

我拉住Aka對手臂再拉得實啲!扯到行晒咁狂轟!

「啊啊啊!啊啊啊!!」

每一次都係屌到最深最入!頂住頂住!

然後再深深一插!再一手推Aka落床!壓住佢咁抽插抽插!

Aka就俾我壓住!個頭趴喺枕頭:「唔唔唔...啊啊呀!」

我雙手撳住Aka對手喺床上!又錫又舐佢塊嫩背!然後又瘋狂咁抽插抽插!
「啊啊啊啊!啊啊呀呀呀!」

又抽插咗差唔多十五分鐘...

「呀呀呀...唔得...呀呀好爽...」

抽插到我都差唔多...

「好爽呀呀呀...爽死...啊...屌死我...屌死我呀呀呀呀呀!」

差唔多要射喇!

『嗄嗄...要射...要射喇嗄!』我一嘢就插到最深最入咁射!

「啊!啊~~~」Aka成個人都震晒咁!個淫洞收縮收縮!

射咗勁耐又射咗勁多!成個套都係!

好彩有帶套咋!唔係嘅話實有BB啦~
「啊...啊唔得喇...死喇...就死喇...」Aka冇晒力咁瞓喺床上...

『好正吖...嗄...你真係好正吖...』我攬實Aka又錫多幾啖...

Aka的確係正!

我有過咁多個女朋友之中,一定係最正嗰個!冇之一~

呢啲咁正嘅女真係日屌夜屌都唔會厭~不過都仲係唔夠...

「做咩又要帶我嚟?」穎璇俾我拉到入嚟公司嘅後樓梯...

『因為我好想要...』我已經攬住穎璇又錫又摷...

「唔唔...」穎璇半推半就,「你唔係已經有個靚女女朋友喇咩?」

『係就係...』我對手已經搓弄住穎璇對波,『不過都係好想同你搞...』
「點解啊...」穎璇忍唔住淫叫咗一聲...

『因為刺激...』我已經伸手入穎璇裙底,『你唔係都一樣鍾意刺激咩?』

穎璇已經濕晒!

明明就係一個淫娃~咁易就濕晒...時刻都準備好俾我屌...

我都捉住穎璇隻手仔...摸我碌巨棒!

當然我都係隨時準備好!

同穎璇互摸又打晒茄輪咁!然後佢好快就幫我拎碌巨棒出嚟!

「要快啲...」穎璇又好自動波咁行去雙手撳住扶手翹起個屁股!「趁住保安仲未巡樓...」

『你知我出名持久㗎...』我就一手揭起穎璇條裙!揭開埋佢條底褲!一嘢就插碌巨棒入去!

穎璇嘅陰道都勁濕!俾我碌巨棒塞到滿滿!抽插抽插!狂抽猛插!
「唔唔...唔唔唔!」穎璇忍住忍住...唔敢大聲嗌...

我就瘋狂咁抽插抽插!用碌巨棒從後抽插穎璇個濕洞!

好多時都係咁~一有時間就同穎璇喺後樓梯搞~再唔係就直接喺公司搞!

其實我哋都搞過好多次~由未同Aka一齊之前...公司每一個角落都留有我哋嘅陰毛~

又同穎璇搞,又同Aka搞,得唔得?

點解唔得?

今晚又同Aka去酒店過夜~

「啊啊Calvin...啊啊Calvin啊...好勁呀~」Aka又俾我抽插到嗌晒咁~

已經係第三次~都仲可以Keep住勁粗勁長勁硬!塞到Aka滿滿!

講真我都仲未夠喉...仲係出盡全力!拉住Aka狂抽!撳住Aka猛插!
「啊啊...啊啊好爽...啊啊死喇...死喇~」Aka都俾我屌到成個人軟晒...

我都係繼續抽插!就算Aka俾我抽插到噴緊水都繼續抽插!

射咗第四次...都連續不停咁玩咗四五個鐘先抖抖。

到朝早仲未交房,Aka再俾我屌多一次...然後就腳軟軟咁去沖涼著返套衫:「我要同屋企人飲茶吖...」

『你咁攰得唔得㗎?』

「最衰都係你囉...唔得喇遲到喇...」

『好啦你晏啲搵我~我等你~』

「嗯~Bye~」
等到Aka走咗之後,我就拎部電話...Send個Message俾穎璇...

“我而家喺你附近間酒店 想唔想上嚟搵我?”

唔使幾耐...

“穎璇:OK”

等咗唔使幾耐,穎璇就嚟到。

我一手就捉穎璇入房:『咁快上到嚟嘅?好心急吖?』

「好似你急啲...」穎璇已經俾我撳住喺床上!

『你急啲...』我一手摷入穎璇裙底,『已經濕咗喇喎...』

「你夠硬晒啦...」穎璇摸住我下面...

『係吖...我好急吖真係...』我就直接一嘢插碌巨棒入去...

「啊~」
冇套...其實同穎璇搞親都唔戴套...

「啊啊...好入啊...」

我一嚟就瘋狂抽插...

「啊啊...啊啊啊!」

喺咁短時間屌兩條唔同嘅女...個感覺真係勁正!

兩個唔同嘅淫洞...抽插緊都Feel到個形係唔同...

所以話...一條女又點可能滿足到男人嘅性慾?
「啊好勁...啊啊呀呀呀呀!」

我箍實穎璇條頸!狂抽猛插咗成個鐘!

『嗄嗄...要射...要射...』我再快速抽插多幾下...

「射入去...啊啊射入去呀呀呀呀!」穎璇個濕潤陰道收到勁窄勁緊!

『嗄嗄...射喇嗄!』我一嘢就插到最深最入咁射!全數精液都貫晒入穎璇子宮入面!

好爽吖...可以中出...

我攬住穎璇喺床上...抖抖...再抖抖...

穎璇攬住我...喺我耳邊細細聲講:「今次係...最後一次...」

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 54-夢幻交友]

喺差唔多放學嘅時候,我細細聲喺坐喺隔籬嘅男同學伍俊琪耳邊講:『想唔想睇我條底褲啊?』

伍俊琪嚇咗一咗嚇!然後又怕怕羞羞咁點點頭...
已經將[Story 53-一鵰雙洞] Upload上Penana
好心呢啲個腦生喺春袋嘅人去死
我哋一齊許願
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞