【無定向甜甜地】一百個斷尾故(3)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
各位早晨
落雨喇

上回講到Calvin同Aka搞~
Calvin好勁㗎!搞到Aka出晒水!
仲要勁耐!屌足幾次都係咁勁!
屌到Aka飽晒~
都唔止Aka飽啦~連穎璇都係!
Calvin返緊工都捉穎璇入後樓梯搞!
唔止一次㗎喇~未同Aka一齊,就已經成日返工同穎璇搞~
唔怕俾人見到咩?
刺激吖嘛~穎璇最鍾意~
又同Aka喺酒店搞~搞足成晚~
朝早起身再搞多次!
Aka俾Calvin搞到腳仔軟,但要同屋企人飲早茶要走先~
Calvin就立即打俾穎璇叫佢上去啦!
穎璇又好快上到去喎~
咁心急㗎咩?定係Calvin急啲吖?扯到硬晒~
『係吖...我好急吖真係...』Calvin就直接一嘢插碌巨棒入去...
「啊~」
冇套...其實同穎璇搞親都唔戴套...
「啊啊...好入啊...」
Calvin一嚟就瘋狂抽插...
「啊啊...啊啊啊!」
喺咁短時間屌兩條唔同嘅女...個感覺真係勁正!
兩個唔同嘅淫洞...抽插緊都Feel到個形係唔同...
所以話...一條女又點可能滿足到男人嘅性慾?
「啊好勁...啊啊呀呀呀呀!」
Calvin箍實穎璇條頸!狂抽猛插咗成個鐘!
『嗄嗄...要射...要射...』Calvin再快速抽插多幾下...
「射入去...啊啊射入去呀呀呀呀!」穎璇個濕潤陰道收到勁窄勁緊!
『嗄嗄...射喇嗄!』Calvin一嘢就插到最深最入咁射!全數精液都貫晒入穎璇子宮入面!
好爽吖...可以中出...
Calvin攬住穎璇喺床上...抖抖...再抖抖...
穎璇攬住Calvin...喺佢耳邊細細聲講:「今次係...最後一次...」
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 54-夢幻交友]

喺差唔多放學嘅時候,我細細聲喺坐喺隔籬嘅男同學伍俊琪耳邊講:『想唔想睇我條底褲啊?』

伍俊琪嚇咗一咗嚇!然後又怕怕羞羞咁點點頭...

放咗學之後,我就帶住伍俊琪行入公園...

然後就行咗去一個冇人會經過嘅小角落...

我企喺伍俊琪面前...雙手拎住條校裙...慢慢咁拉...慢慢咁揭...

伍俊琪就眼甘甘咁望實我條校裙越拉越高...成對雪白嫩滑嘅幼髀就露晒出嚟...

我就再揭高啲...揭起晒條校裙...露晒白色底褲...

揭起咗自己條校裙~俾伍俊琪睇~
伍俊琪眼甘甘咁望住我對雪白嫩滑嘅幼腿...色迷迷咁望住我條白色底褲...好似流晒口水...又勁面紅咁...

但都只係企定定又眼甘甘咁望...色迷迷咁望...又好似冇進一步行動咁...

然後我就俾伍俊琪睇咗一陣...就放返條校裙...行埋去佢面前講咗句:『點吖鹹濕仔...望夠未吖?』

講完我就轉身離開。

伍俊琪又怕怕羞羞咁追上嚟!一齊離開。

我同伍俊琪一齊行返屋企...

當我行到屋企樓下,我指指大閘:『我到喇喎...』

「嗯嗯...聽日見...」伍俊琪面都紅晒咁點點頭,然後轉身離開。

咁就走喇?
返到上屋企,爸爸媽咪返晒工...家姐又冇咁早返...

仲諗住屋企冇人...帶伍俊琪上嚟屋企玩...會玩得多啲添...

唉~同年嘅男仔都仲係太幼稚喇~成個小朋友咁...

再低年級啲就唔使講啦~

唉~真係好無聊呢~

如果想搵男仔玩...睇嚟都要搵啲大個啲先得...

好似話而家教緊我哋課外活動嘅Mark Sir咁吖~

應該就冇咁怕羞啦~
不過Mark Sir又好似對我冇乜感趣咁...引咗佢幾次都冇乜點望我咁...

咁應該喺邊度先識到啲大個啲嘅哥哥呢?

我就碌碌部電話...碌碌IG...

係就係都有唔少人DM我...仲要好多都係中學嘅大哥哥...之但係有晒相咁又唔想同佢哋傾...

我都Post咗唔少著住校服嘅...一陣嚟學校搵我就大件事!

都係...試吓交友App?

上網見有交友App可以識到啲大哥哥...就試吓啦~

我Down咗個交友App又寫咗“學生妹”三隻字...好快就有勁多人撳!

多到都睇唔切...就求其撳個~
“HI 學生妹?”

“嗯 哥哥?”

“係吖 你幾歲?”

“11”

“嘩咁細個得唔得㗎?”

“咩得唔得先?”

“約出嚟囉”

“約出嚟做咩先?”

“扑嘢”

一嚟就話約出嚟扑嘢...
其實都唔止佢一個...撳咗好多好多個...啲中學哥哥個個都係傾唔夠五句就話約出嚟扑嘢...

然後唔係我覺得佢好悶就Quit...就係佢見我唔想咁快出就Quit...

都撳咗好多人...傾咗好多...食完飯沖埋涼,家姐喺上格床玩緊手機...我就喺下格床繼續搵啲大哥哥傾...

今次我都專登搵啲大個啲嘅...

“學生妹?”

“係 叔叔30歲?”

“係吖 會唔會嫌老?”

“唔會 鍾意啲大個啲”

試吓啲三十歲嘅叔叔...
“妹妹係叔控?”

“係掛”

“咁妹妹幾歲?”

“11”

啲叔叔又唔會覺得我太細個~仲會同我傾淫嘢~

好似會問你下面緊唔緊...

“好緊好窄”

“真?我老婆生完BB之後就好鬆 唔好插”

“叔叔即係爸爸?”

“係吖 介意?”

“唔介 爸爸”

“乖女”
估唔到啲做得我爸爸嘅叔叔都會對我有興趣~

咁我就繼續搵啲叔叔傾~

“學生妹?”

“係 叔叔28歲人夫?”

“係吖 介意?”

“唔會”

“妹妹想車河”

“傾陣先”

好多都係結咗婚...
“同老婆好似淡咗 所以想搵啲刺激”

都係想搵刺激...

但係我又唔想同啲結咗婚嘅叔叔玩...

再搵搵...

“你係學生妹?”

然後就俾我...

“嗯 你鍾意?”

“鍾意!梗鍾意啦!”

“嗯”

“但我廿六喇喎...”

“嗯 我OK吖 我鍾意大個啲嘅大哥哥”

搵到個廿六歲仲單身嘅大哥哥~
同個大哥哥一嚟就已經傾甜~佢引到我好濕~

傾咗一段時間,仲試過同佢傾住嚟捽...捽到濕晒...

再傾咗一排,大哥哥就約我出嚟~咁我都諗住差唔多...就出囉~

點知...

『你...』我行到埋去一個肥佬面前,『係阿豪?』

「係吖係吖...」阿豪色迷迷咁望晒我全身,「你就係綺雯?」

『嗯...』點會咁㗎...

「好可愛...好得意吖你...」阿豪仲流晒口水咁...

『係咩...』點會係一個肥佬嚟㗎...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞