【無定向甜甜地】一百個斷尾故(3)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
俾你有個咁嘅老婆頂唔頂癮

最鐘意幫老婆奶鞋底
你啲性癖出晒嚟
不嬲光明正大
光明正大咁出晒喇
各位早晨
天陰陰
女仔要小心姓陳既男仔
https://lih.kg/3665516

@陳飛揚
仲特別大碌 真心正試過返唔到轉頭
小新晚

上回講到Florence一大早就喺公司捽啲細!
喂大佬吖!而家做保險唔出力啲搵客返嚟,食屎㗎啦!
Florence由畢業出嚟做保險,有咩風浪未見過?
而家屌你幾句咪俾機會你囉!仲唔生性啲?出去搵客啦仆街!
Florence呢種事業型女性就冇家庭?
又唔係喎~啱啱先生咗個B咋嘛~
不過早喺結婚嘅時候已經同老公講好晒!仔就老公湊~Florence就繼續搵錢~
梗係啦!Florence而家搵得咁多~又點會為咗個家庭放棄吖?
而家咪幾好~兩邊都兼顧晒~
老公都好盡責咁搞好個家等Florence放工返嚟~仲會好好咁服侍添~
Florence望住老公跪喺佢面前幫佢按腳...
『老公你買咗廁紙未?』
「梗係買咗啦~今日特價吖嘛~買多兩條添吖~」
『個熱水爐呢?叫咗人嚟睇未?』
「今日上咗嚟睇啦~冇問題~掂晒~」
『冷氣機滴水呢?管理處有冇上嚟煩?』
「有吖~我咪聽你咁講話唔知喎~冇滴喎~叫佢哋再睇清楚先唔好騷擾我哋~」
『嗯~啱喇~咁阿B呢?』
「啱啱餵咗奶啦~換埋片添~瞓得好冧吖~要唔要睇吓佢吖?」
『啱啱先返嚟...係都沖咗涼先啦!』
「好好~咁我幫你拎齊啲衫~開埋爐俾你沖涼~」
Florence望住老公嘅背影行入房...
老公都成三十三歲人...都咁聽教聽話~
Florence又搵到咁多錢返嚟養起成頭家...都唔可以唔讚自己叻~
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 43-渣男日常]

『啜...啜...茵茵...我愛你吖...』同茵茵瞓喺床上...

「Patrick...嗯...我都愛你...」攬攬錫錫...

我哋一放咗學就上嚟我屋企...因為冇人...可以好盡情咁...

隔住件校服摸...又伸手入校裙裡面摷...

搞到我已經扯晒...茵茵都幫我摸緊...

『拎出嚟...嗄...幫我拎出嚟...』我扯到勁硬...

「嗯嗯...」茵茵又幫我拎出嚟Chok...又同我打茄輪...
同茵茵一齊咗都有成個月,雖然好多時都會攬攬錫錫互摷對方...

又已經睇過對方嘅私隱部位...但就仲未...

『茵茵...我想...我好想...』我已經扯到硬晒...茵茵都俾我摸到濕晒...

「嗯...」茵茵點點頭...

終於...終於都...

我就對正位...插入去!

「啊!」

又緊又窄...處女果然係處女~
其實我都幫過唔少處女開鮑㗎喇~有啲小師妹得嗰十三四歲仲窄啲都有~

不過茵茵係唔同啲嘅~話晒都係我哋校花~樣又靚~皮膚又白滑~原來下面仲要係一線鮑~

靚女連塊閪都靚過人~公平咩?

真係屌到我勁爽~

不過講真,茵茵都算係我花咗最多時間先得手嘅女喇~

之前嗰啲一齊兩三日就有得搞~最多都係用一個禮拜就食到~

冇計啦~茵茵難溝吖嘛~

唔係因為我好彩,遇到佢唔開心...乘虛而入...連溝都溝唔到啦~

冇計啦~呢啲機會都俾我遇到...整定俾我食~
不過又講真,茵茵係正~不過食完好鬆人喇~

呢啲靚女黐起身上嚟都好麻煩...

『我哋都係太愛對方...唔愛自己...』

『咁樣一齊落去都唔係好事...』

『我哋都係分開啦...』

喂又俾我真係吹得通喎~

喂大佬吖~乜撚嘢太愛對方唔愛自己吖?我自己講出嚟都覺得九唔搭八啦~茵茵又深信不疑先搞撚笑喎~

咁就俾我同茵茵和平分手到~

仲以為全級第一有幾醒~點知都係咁易呃~靚女都係冇腦~
雖然和平分手,我個朵又冇臭到~不過都唔可以喺學校食女...

始終茵茵喺度,仲要係風頭躉...搵食都唔係咁易...搵到又會俾人話...俾茵茵知道都係麻煩...

所以都係去其他學校搵啦~

我哋隔籬間學校好似都有唔少靚女~

不過好多都食過...我又唔鍾意返食...

都係睇定啲先~

我喺學校嘅樓層望出去,留意住對面學校。

有冇啲未食過嘅靚女呢?身材好啲嘅話,樣差啲都OK㗎~
不過望咗一陣都係發現唔到有獵物...

小息唔覺眼,唯有Lunch又留意吓~

又真係俾我發現到有個生面口嘅女學生...喺間快餐店自己一個人坐喺角落頭食飯...

又靚女...皮膚又白...細細粒粒咁...OK喎~

做乜自己一個食飯咁慘吖?等我嚟陪吓你啦~

當我想行過去之時...咁啱有個佢哋學校嘅男同學行過去...

見佢哋點點頭又坐埋一齊食飯...

睇嚟唔係咁啱時候...
雖然今次唔係啱時候,要暫時撤退...之但係我對呢個隔籬校嘅女仔好有興趣~好想食佢~

我想食嘅...點都要試試嘅~

我就搵咗一日...趁住茵茵準時離開學校,就喺隔籬學校等...等嗰個女仔放學...

都等咗差唔多半個鐘...我好肯定個女仔係有返學嘅!因為Lunch都見到佢行返入學校!係唔知係唔係有課外活動...又或者早退?

唔會咁黑仔掛?我食女無數...次次都好好彩㗎喎...

就喺我等咗差唔多一個鐘之時...有啲想等第二日先再等過之時...個女仔就由校門口行出嚟!

YES!都話咗㗎啦~講到食女我係好好彩㗎~
我就行上前同個女仔Say句:『Hi~』

個女仔嚇咗一嚇!企定定!

『我讀隔籬校嘅~想同你做個...』我都未講完...

個女仔耷住頭咁行咗去!

我就再走上前!捉住個女仔隻手臂!

「唔好掂我呀!」個女仔好驚咁一手Fing開我!

嘩...使唔使咁大反應吖?

個女仔仲係好驚咁...攬住自己...震震...震震...
『我...』我都未講完...

「你做咩呀?」一個男仔出現!推開咗我!

呢個男仔...著住校服...係上次第一次見到個女仔嗰陣...突然出現同個女仔坐埋一齊食飯嗰個?

個男仔見個女仔仲係勁驚咁,就走埋嚟我面前:「你搞佢?!」

我都未開口解釋...就俾個男仔一拳打落我塊面度!

嘩一言不合就郁手打人嘅?

睇嚟呢個女仔都係食唔過喇...

即係唔好話佢身邊有個CLS嘅護花使者吖...個女仔本身都怪怪地啦...掂吓都咁大反應...

都係避開好啲...
自己學校啲女又唔方便食...隔籬校嘅又極危險...都係去遠啲搵食~

我就上網搵搵啦~碌碌IG啦~都Fol咗唔少靚女嘅~

出嚟玩開嗰啲MK妹就唔多想食喇...食到厭晒~唔係之前都唔會走去食茵茵呢啲高才生啦~

不過高才同乖乖女都唔係咁好...食係易食吖~又未必個個好似茵茵咁搵個九唔搭八嘅藉口就甩到身...

俾女黐住甩唔到就好撚麻煩...

所以都係搵啲...貪靚得嚟又唔好太MK...

喺九百幾萬個靚女Post之中...咁啱就見到有個靚女話啱啱失戀喎!

再碌碌佢個IG...又係人哋間學校嘅校花...又啱啱失戀...呢個Hedda...仲唔係我下隻獵物?

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 44-滿足需要]

返工頭嗰幾日...

「Aka?你係唔係...有喺IG賣開嘢?」
已經將[Story 43-渣男日常] Upload上Penana
真係
已射thx
呢個仆街冚家鏟老師真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞