【無定向甜甜地】一百個斷尾故(3)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
咁易射㗎
唔係老師嚟㗎 係師兄 要去重睇
原來,我仲以為老師嚟
lm
要重睇 要重睇
拉筋咁夜吖
小新早
各位早晨
清明咁好太陽嘅
我果邊烏雲密佈喎
你個邊好天姐 我呢邊冇喎
木各身尚早
我呢邊都開始有烏雲
我呢邊都開始唔好天喇

上回講到Patrick終於食到茵茵隻豬~
今次用多咗時間㗎喇~之前嗰啲最耐都係一個禮拜就食到~
冇計啦~茵茵校花吖嘛~
不過食完好閃人~纏身就麻煩~
隨口噏咗個藉口,又俾佢過到骨喎~
甩咗茵茵都唔可以喺學校搵食...就諗住喺隔籬校搵啦~
點知遇到個身邊有CLS護花使者嘅CLS妹豬!
咁就唔好勉強喇~
自己學校啲女又唔方便食...隔籬校嘅又極危險...都係去遠啲搵食~
Patrick就上網搵搵啦~碌碌IG啦~都Fol咗唔少靚女嘅~
出嚟玩開嗰啲MK妹就唔多想食喇...食到厭晒~唔係之前都唔會走去食茵茵呢啲高才生啦~
不過高才同乖乖女都唔係咁好...食係易食吖~又未必個個好似茵茵咁搵個九唔搭八嘅藉口就甩到身...
俾女黐住甩唔到就好撚麻煩...
所以都係搵啲...貪靚得嚟又唔好太MK...
喺九百幾萬個靚女Post之中...咁啱就見到有個靚女話啱啱失戀喎!
再碌碌佢個IG...又係人哋間學校嘅校花...又啱啱失戀...呢個Hedda...仲唔係Patrick下隻獵物?
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 44-滿足需要]

返工頭嗰幾日...

「Aka?你係唔係...有喺IG賣開嘢?」

就俾同事問...

「你係唔係KOL嚟㗎?」

好快就俾人認到...

『係有賣開嘢嘅...都唔算KOL啦又唔係好多人識...』

「唔係啦!我都有Fol你㗎!你個IG都有幾萬人Fol!」

『幾萬姐...唔算多啦...啲KOL個個都幾十萬...』
「唔係吖~我都有買你介紹嗰啲護膚品!好掂喎~」

『係吖?你搵我買啦~我有折㗎~』

「係㗎喇喎係㗎喇喎!」

『一齊買仲平啲添~大家有冇興趣?』

「我都想試吖!我都想試吖!」

冇錯~我之前就有喺IG賣開嘢嘅~

都有唔少客~又有唔少公司搵我幫手~

當然又唔可以話係啲大公司啦~主要都係日本嘅小品牌啦~
既然我都算係半個KOL,點解仲要走去打工呢?

咪就係我又唔算好出名囉~靠上網賣嘢幫人宣傳搵唔得幾多㗎咋~

或者係我唔夠努力啦~或者我唔識冧掂啲大老細啦~

所以都係要搵返份工,KOL就當做Part Time啦~

其實咁都唔錯啦~又多咗班女同事幫襯~又多咗機會宣傳~多咗客路~都幫咗唔少嘅~

當然除咗吸引到班女同事,男同事就更多啦~

「Aka使唔使幫手?」

有啲男同事都會主動嚟幫我手~

『唔該唔該~』我就梗係老實不客氣啦~
「Aka~我買多咗杯珍珠奶茶~啱唔啱飲?」

『啱吖啱吖~多謝喎~』嘢飲嘢食就經常有人請㗎啦~

呢啲事一直都會發生喺我身上~中學又好~大學又好~總有一班狗公對我大獻殷勤~

除咗話同事之外,出得嚟做嘢,當然唔少得仲有老細啦...

「Aka...你有冇男朋友?」喺老細房,老細都唔轉彎末角。

『暫事冇...』我都唔講大話喇...

「想唔想搵多啲?」老細行埋嚟,搭一搭我膊頭,「我喺啟德有個單位...可以俾你住...」

『我諗唔使喇~』我撥開老細隻手,『我都好夠使~』
講真做人情婦乜乜嗰啲唔啱我囉~

如果我真係有興趣做吖,我使嚟返工?

我就係唔想做到咁Cheap,先冧唔到啲大公司俾貨我咋嘛!

我肯做?國際大企業都俾我冧到返嚟啦~

所以我唔夠努力,係我唔夠努力賣自己身體姐~

雖然一直都有好多狗公喺身邊圍住,但我係想認真咁拍拖嘅!

所以呢...仲未搵到囉...

之但係有人講過,當出到嚟做嘢,喺公司總會遇到個你從來都未遇過~一個啱嘅人~
「Aka?」Calvin行到埋我身邊,「做嘢OK嘛?」

『OK吖Calvin哥~』我帶住微笑點點頭~

「唔使加個哥字啦~叫我Calvin咪得囉~」

『咁你係我哋阿頭嚟㗎嘛~』

「都係姐~大家又差唔多年紀~唔好叫到我老晒先得㗎~」

『係係~Calvin~』

Calvin呢個上司都冇乜架子~不過又好帶到我哋做嘢~

仲要唔似得隔籬Team咁,成日做到OT~
而且吖...

「你啲皮膚咁好...果然係KOL~」

把口都...

「連把頭髮都咁靚...天生麗質啦~」

都幾甜...

「我車埋你返去啦~順路姐~」

仲要都幾體貼嘅~

最重要係佢單身咗都成年吖嘛~

所以吖...我哋好快就一齊咗~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞