【無定向甜甜地】一百個斷尾故(3)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
「嗚嗚嗚嗚!」好姊妹穎茵爆喊!

『唔好喊啦傻妹~』我拍拍穎茵膊頭,『仔死仔還在吖嘛~』

「嗚嗚!」穎茵喊住講,「仔呢?仔呢?邊度有仔吖?」

「唔好望住我吖...」Heidi擰晒頭,「我一向都冇男仔緣...你哋都知㗎啦...」

穎茵就含住淚水咁望實我...

『我都冇喎...』

「你識到個靚仔男朋友...」穎茵扁晒嘴咁,「又冇得介紹個俾我...」

『喂你又唔好話喎...』我陰陰嘴笑,『Calvin佢唔止靚仔喎...床上功夫仲好勁添~』
「係?」Heidi有啲八卦,「點勁法?」

『佢可以好耐㗎~』真係唔係講笑~

我之前啲男朋友,個個都係十五六分鐘就要射...最耐嗰個都過唔到半個鐘...

而Calvin可以搞足成個鐘!

仲要係不停抽插...

『啊啊啊...呀呀呀!』俾Calvin撳住喺床上狂抽猛插!

又粗又長又硬!每一下都頂住頂住咁!

已經抽插咗成個鐘!Calvin都仲未有射嘅跡象!
抽插到我高潮咗幾次!噴咗幾次水!搞到成張床都濕晒!

而且Calvin仲有啲粗魯!唔會錫住我嚟抽插!反而咁樣我仲更加興奮!陰道收得越緊!

估唔到...原來我係有少少M底...唔係俾Calvin搞都發掘唔到...

每次都搞到我腳仔軟...搞到我冇晒力都仲係撳住我嚟狂抽猛插!

又大大力揸我對波!咬我對乳尖!

『啊啊~啊!呀呀呀!』除咗High到嗌,我都唔知仲可以有咩反應!

「嗄!要射喇!射喇!」Calvin一嘢插到最入最深!頂住頂住!再一嘢抽返出嚟!對住我塊面嚟射!

射到我成面都係!再塞碌巨棒入我個嘴!要我啜清晒!舔返乾淨!

而且我都未回夠氣,佢又硬過!直接就一嘢插入嚟!繼續抽插抽插!狂抽猛插!
同Calvin一齊呢一個月,放假去酒店都可以俾佢搞到攰死咁瞓著...瞓醒又俾佢抽插過!

都未試過一個男人可以咁癲!

再癲啲嘅係,唔止放工上屋企,放假去酒店...就連返緊工都要!

『得唔得㗎?』我俾Calvin拉到入公司後樓梯...

「唔怕嘅~呢個時間未到巡樓...」Calvin已經除條西褲!

我就跪喺Calvin面前...幫你拉低埋條CK底褲...成碌巨棒就喺我面前!

我就又舔又含...啜幾啜...又粗又長...含唔晒...

慢慢咁含住套弄咗一陣...Calvin就雙手捉住我個頭!抽插我個口!

『唔唔...唔唔唔!』
不停咁快速抽插!每一下都頂住我喉嚨!

好辛苦!塞到個嘴滿滿咁!但又好爽!搞到我都濕晒!

好想俾Calvin插...插下面...

Calvin又好似知我勁想要!就拉我起身!推我埋去扶手!

我雙手撳住扶手!翹起個屁股!

Calvin就揭起我條裙!揭開我條底褲!一嘢就插碌巨棒入嚟!

我嘅陰道都勁濕!俾Calvin碌巨棒塞到滿滿!抽插抽插!狂抽猛插!

『唔唔...唔唔...唔唔唔!』我忍住唔敢大聲嗌...不過就好爽!俾Calvin後入瘋狂咁抽插到好爽!

死喇...死喇...就快俾Calvin搞到升天喇...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 45-孤僻轉變]

「Zero~」幾個同事叫一叫我,「一唔一齊食飯吖?」

食飯?原來不知不覺又做到夜晚...

由於聽晚要出街食飯
所以會提早到下午5:00出文

已經將[Story 44-滿足需要] Upload上Penana
偽毒
喺今個系列裏面好難得有對情侶性上夾到
『暫冇...』我都唔講大話喇...

朋友生日 約埋班Friend一齊食餐飯
你講開又好似係喎
謝校對
每一對凡係恩愛就嫌唔夠刺激
刺激就全部都係偷食
好難恩愛又刺激 刺激又唔偷食 呢啲都係人性
影影午
木各身尚早
各位早晨
又到開心星期五

由於今晚要出街食飯
所以會提早到下午5:00出文

偽毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞