【無定向甜甜地】一百個斷尾故(3)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
「你幾歲吖?」

仲要咁樣衰...

『我...我十一...』

咁猥瑣...

好難頂囉...

同阿豪行街,佢仲要貼埋嚟...掂吓我...

我就避一避...又彈一彈開...

入到去戲院睇戲...阿豪仲要用隻鹹豬手背掂一掂我隻雪白嫩滑嘅幼腿...

我就梗係立即縮開啦!

真係勁難受!
好難先捱完場戲!出到嚟又搭吓我膊頭...又攬吓我條腰咁...

我都係勉強滿足一下佢...然後就返屋企喇!

返到屋企就立即Quit!以後都唔想再見到呢個大肥佬!

唉...交友App都係伏嘅...睇嚟都係唔好玩咁多...

就喺我想放棄之時,有個自稱係ND嘅人撳我...

ND?而家好紅嗰個YouTuber?係唔係㗎?

我就好奇咁撳~

“HI 學生妹?”

“嗯 YouTube嗰個ND?”

“嗯”
當然就係唔信㗎啦~

不過都照傾吓~

佢又冇話一嚟傾甜~又冇話一嚟就約~

都係傾吓啲日常~佢又講到自己真係忙住拍片咁~

搞到我半信半疑咁...又好有興趣傾落去~

傾到佢話想約出嚟車河喎~咁我都有啲好奇想見吓佢真人係唔係ND~

然後就約咗有一晚,我著住吊帶背心加條短裙仔,企喺路邊...

唔使幾耐,就有架白色跑車駛到過嚟!

我八八卦卦咁上車...

『你...』我望清楚戴咗口罩嘅男仔,『係ND?』

「係吖係吖...」ND隨咗口罩,「冇呃你㗎~」

真係ND呀!!!好靚仔呀!!!
ND帶住親切嘅笑容:「你就係綺雯?」

『嗯...』我怕怕羞羞咁點點頭...

「好可愛...好得意吖你...」ND摸摸我把秀髮~

『係咩...』我勁怕羞...面都紅晒...

「你幾歲吖?」

『我...我十一...會唔會覺得我太細吖?』

「唔會唔會~」ND帶住微笑擰擰頭,「雖然估唔到你係小學生...但我鍾意~」

ND鍾意...我?

「我鍾意你吖~綺雯~」ND錫咗我塊面一啖~

ND錫我吖!搞到我個心跳得勁快!勁緊張吖!!!

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 55-錯到盡頭]

『唔唔...嗚嗚...』

同東仔分咗手之後,我日日都會忍唔住喊...
已經將[Story 54-夢幻交友] Upload上Penana
究竟飛揚眼中係咪所有學生妹都咁咸濕
十年前到而家都係仲有婆仔鞋
邊係姐
之前有好多都好純㗎
唔係唔係
明明出現過好多又Pure又True嘅學生妹
婆仔鞋先襯得起學生妹
各位早晨
又到咗開心星期五
落大雨,比唔比佢入黎好?
https://lih.kg/3677184
終於認自己有得做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞