【無定向甜甜地】一百個斷尾故(3)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
佢哋乾脆交換好過啦
貴圈真亂
再唔係4P都得
歡迎加入
各位早晨
又到咗開心星期五
放工
恭喜晒

上回講到Bonnie喺公司Check Email~
見到有封勁似詐騙嘅都想打開嚟睇睇!
一睇好彩唔係詐騙!而係有條片!
片中有一對男女喺車旁打野戰!
Bonnie一眼就認出個男人係自己老公!女嘅係自己嘅好姊妹阿穎!
點會咁㗎?佢哋幾時搞埋一齊㗎?
Bonnie覺得仲有人應該要知道,就Save低條片!
返到屋企又扮晒冇嘢咁煮好飯等老公返嚟~
老公返到嚟又扮晒冇嘢咁!
但明顯老公係沖過涼先返嚟!
Bonnie就搵埋阿穎老公Danny出嚟睇條片!
Danny接受唔到!都要接受!
Bonnie就同Danny講返佢哋各自都留意返另一半嘅舉動...
「喂老婆...我今日公司好忙吖...又接唔到你放工喇...」
好似一聽到阿偉話接唔到Bonnie放工,就Message Danny“阿偉話今日唔得閒接我放工”
“Danny:阿穎都話今日唔使接佢 公司有好多嘢做”
佢哋都互通消息咗好幾次...
阿偉同阿穎唔得閒嘅時間都好吻合...
而當阿偉話:「今日勁攰喇...不如早啲瞓?」
『唔好啦...我想要啊~』Bonnie都夾硬騎上阿偉!
阿偉都好難硬咁...只可以勉強插入...
完事仲要射得唔多...
Bonnie都有講返俾Danny聽...佢都有同Bonnie講返阿穎尋晚好攰,唔多想俾佢搞咁...
攰咩姐?好明顯啦...佢哋兩個都食飽晒!
「點會咁㗎...」Danny仲係接受唔到咁!
『我哋都唔可以再呃自己...』Bonnie望住一面懊惱嘅Danny,『佢哋兩個仲有一直背住我哋出嚟偷食!』
「咁...咁點吖?」Danny仲係一面迷惘,「應該點吖?我哋可以點吖?」
『我哋...可以點...我哋...』
Danny眼定定咁望住Bonnie...Bonnie又眼定定咁望住Danny...
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 60-特別性趣]

喺一間高級鐘錶店裡面,望住個女店員戴上手套。

我嘅心跳開始加速...係突然加速!

女店員戴好手套之後,就喺個玻璃櫃拎隻手錶出嚟。

我嘅視線一直跟住女店員對戴上手套嘅雙手...拎起手錶...慢慢咁將隻手錶放到我面前...

就喺我仲眼甘甘咁望住女店員對手,女店員戴住微笑:「係呢~睇你好後生咋喎~」

『哦...哦哦係吖...我十八歲㗎咋...我係幫我老豆嚟買嘅...』其實我係明個女店員擔心啲咩...

女店員見我咁細個咁,唔似會買得起啲名貴手錶。
「哦哦~」女店員帶住微笑點點頭,「咁你都幾乖仔喎~」

『OK咁啦...』其實都唔係第一次...

老豆好忙,又成日要幫公司買啲貴嘢...咪搵我幫佢買囉~

咁我返大學唔忙嗰陣都叫有啲時間,咪順便幫佢買囉~

每次啲職員見我咁細個買啲幾十萬嘅嘢,都一定會問㗎喇~

即係免得我係嚟白撞,嘥佢哋時間招呼我。

「咁我幫你戴上睇睇?」女店員拎起隻名貴手錶。

『哦...好吖好吖...唔該...』我伸出左手。

望住女店員對戴上手套嘅雙手,將隻名貴手錶套入我手腕...掂到我...

我成個人震咗震!好似觸電咁!
女店員帶住微笑點點頭,我先定一定神!睇睇隻手錶...

講真隻錶又唔係我戴,根本就唔使試...

不過就係想可以掂到女店員隻手...戴上手套對手...

好興奮...點解會咁興奮㗎呢?又係由幾時開始呢?

試完又俾完錢之後...

「歡迎下次再光臨~」女店員送我出門。

我對手套...呢種癖好...
一到冬天,見到有人戴住手套或者手襪...喺街上又好...上堂嘅女同學又好...都總係會吸引住我...

我總會目不轉睛咁望實...心跳加速之外...下面仲好有反應...立即硬晒...

每晚打J都要搵啲戴手套嘅女嚟打...最好仲要係戴皮手套添!

每次都好快射...射好多添...

但點解會咁?

『我返嚟喇...老豆...幫你買咗喇...』我拎住個載有名貴手錶嘅紙袋俾老豆。

「返嚟喇阿德...嗚呀~」老豆打咗個大喊露,「放低得啦...」

『你又啱啱先瞓醒吖?』睇老豆個樣勁殘咁...

「係吖...尋晚又要陪大老細...唉...」老豆擰擰頭,仲係好想瞓咁。

『咁你抖多啲啦...』我呢啲做仔都唔知做得啲乜...

「得啦...」老豆坐喺梳化發呆。
我就行返入房,開著返部電腦...望望三年前...同實習Miss嘅合照...

我仲記得初初第一次見到佢...

「叫我Miss Tong得喇~」Miss Tong帶住甜美嘅笑容~

係天使吖!根本就只應天上有嘅天使吖!

Miss Tong身上總係散發住陣陣光芒!

而且人又靚...又後生...

不過靚又點吖...後生到只係大我哋六七年又點吖...Miss始終都係Miss...做學生就唔好想入非非喇...

『Miss Tong我幫你拎吖...』最多都係做吓乖學生,幫Miss拎吓簿。

「唔該晒吖~你真係乖喇~不過就成日唔交功課喎!」
唔交功課就係專登嘅...咁就可以俾Miss Tong罰多啲留堂~同佢一齊嘅時間多啲~

但估唔到唔止係一齊嘅時間...直頭係獨處嘅時間...

而呢個世界估唔到嘅永遠都唔止咁簡單...更估唔到嘅係...

「阿德...」Miss Tong隻戴上手套嘅手仔,隔住我條校褲摸我條巨棒,「幫你拎出嚟好唔好?」

『好吖...Miss Tong...』

Miss Tong就幫我拉低褲鏈...摷咗我條巨棒出嚟...

第一次...第一次俾女仔隻手摸我條巨棒...

同Miss Tong一路打茄輪...一路俾佢Chok...

雖然唔係俾Miss Tong隻手仔直接摸...係戴住手套咁Chok...

之但係皮手套嘅質感...好舒服!比起自己夜晚喺間房打J更舒服!
舒服到我好快...

『射...射喇...』已經硬晒...

「射啦...射出嚟啦...』Miss Tong捉實咁越Chok越快...

『射...射喇嗄!嗄嗄...』

射晒出嚟...射到Miss Tong成隻皮手套都係白色嘅精液...

有第一次...就有好多次...

同Miss Tong都玩過好多次...玩到佢實習完...離開我哋學校...

我哋亦都冇再聯絡...

或者呢啲嘢...都係留喺回憶中好啲...
又或者因為咁...我對手套好有性趣...

我都有拍過拖,但發覺就算係同女朋友扑嘢...都冇嗰種快感...

我亦試過要求女朋友戴手套幫我Chok~但就搞到女朋友覺得我係個變態...然後分手...

或者呢啲性癖真係唔係個個都接受到...

所以...我都只好搵專業人士幫幫手...

我上網搵咗個PTGF,傾好埋啲要求同收費,就約出嚟。

喺平日嘅街上等...

「阿德?」有個仲著住校服嘅學生妹就行到埋嚟我面前。

『嗯嗯...』我打量住個學生妹,『敏敏?』

「嗯...」敏敏點點頭。

係個超靚嘅學生妹...

而且仲...
敏敏戴住手套...拖住我,然後我哋就向住時鐘酒店方向行。

係手套嘅質感...我已經扯扯地...

好唔容易咁忍住忍住...先上到嚟時鐘酒店。

同敏敏坐喺床上...

「講好咗淨係用手...」敏敏望實我。

『嗯...』我點點頭,望住敏敏對戴上手套嘅手仔,『淨係戴住手套用手就得...』

「一陣Chok到你想插...」敏敏幫我拉低褲鏈,「我都唔會俾你插㗎...」

『唔會...唔會想插...』我扯到勁粗勁長勁硬,『我只係想俾你...Chok...』

敏敏對戴上手套嘅手仔就捉住我條巨棒...同我打住茄輪咁幫我Chok...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 61-愛我的人]

「阿雪~」Lucius拎住一堆簿,「幫你收齊咗喇~」

『唔該你吖~』我接過堆簿,『今朝一早就要搵Miss,冇時間收功課...好彩有你咋~』
已經將[Story 60-特別性趣] Upload上Penana
男主角成個飛揚咁嘅
人哋學生妹DSE完 食得
係唔係想試試
一啲都唔似
飛揚係婆仔鞋癖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞