《魔瞳》一次換眼,讓我變成魔鬼(最後倒數)

504 回覆
86 Like 3 Dislike
唔知合左啲咩呢
魔瞳如果出what if外傳應該都幾正
今晚有無
「路斯化⋯⋯你別要讓我的犧牲白費啊⋯⋯」宙斯說著,聲音沙啞,因為他的咽喉裡,亦開始有花朵增生,教他難以發聲。

「感謝你,成為了我的同伴。」我朝宙斯誠心說道:「縱然這個關係,僅維持了半個晚上。」

宙斯對我的話沒有絲毫反應,因為他整個臉龐,包括眼耳口鼻,皆綻放著沾血的鮮花。

當身體每一個細胞,盡皆化為繁花時,宙斯終於完全氣絕。

「接下來⋯⋯是我了⋯⋯呃!」被我抱住的薩麥爾,赤裸的身軀忽地冒起一陣寒氣,讓我感覺像在抱著一個玄寒冰塊似的。

薩麥爾左胸的傷口,那被『火鳥』留下的炙印,已經熄滅,更是凝結成冰!
短短地⋯⋯
有六六五個世界可以寫
本身「滾滾紅塵」就係無限what if
同伴一個一個消失
只要佢有閃過一絲念頭,滾滾紅塵就可以有機可乘
但佢絕對無閃過,就好難生安白造嘅諾仔唔會咁夾硬黎
連男朋友都收皮?
仲未明宙斯點解天劫
男朋友弱水去咗邊?係咪我miss咗?
仲做唔做得切血契
三個月後更新到解釋你咪知
估將弱水同埋雷霆MIX 埋
應該全部神器 合為一體
男朋友自我放棄弱水 為左為就最強諾仔
男朋友死係諾仔懷中
都算係一個好結局
本來以為宙斯會變左傀儡咁幫手打
而家咁樣由宙斯自由意志行動反而仲好睇左
雖然我估中間男朋友都有幫佢縛靈 強化某情緒 等諾仔更易成功
但已經唔重要 因為係宙斯自己既決定
應該似係喇,但如果男朋友咁樣收皮好似太隨便 唔會既...
等左半年,又live左,好痛苦
其實都唔隨便,佢係全個故事最深愛撒旦嘅人,由一開始到最後佢都係陪伴撒旦打過最多場戰役嘅人,往後嘅仗又唔係佢嘅能力可以參與到,所以如果佢能夠為撒旦奉獻埋條命,死喺撒旦懷抱之中,已經係最美好嘅結局
咁嘅話真係就快完故 得撒旦同天上唯一係實力對等 其他魔鬼同天使都只會被秒 那怕其餘大天使都係
奥丁帶領嘅大天使應該頂唔到十秒
留男朋友一命得唔得
身體不佳,梳一天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞