《魔瞳》一次換眼,讓我變成魔鬼(最後倒數)

504 回覆
86 Like 3 Dislike
同埋好似用弱水果陣要閉氣,弱水泵血
上面冇提到用弱水
可能之後會用 但係唔係而家
我印象中以前好似講過,用弱水代替心臟,每次用弱水黎泵血需要閉氣
我印象中
一係弱水 體內用 血循環
二係弱水 體外用 要閉氣
兩樣都應該唔關打奧丁果一下事
純粹無翼慢左
希望諾仔出黎一野秒左佢
手刀刺但係刺唔穿
係咪好似打波篤魚蛋咁
睇到都覺得痛
但係男朋友刺左幻象 即係刺空氣
我講緊宙斯 最尾嗰段
奧丁

不過,就在薩麥爾幾乎要插中時,十名分身突然憑空消息

消失?
照計奧丁應該會係宙斯level,不過無咗火鳥,男朋友無咁快都可以弱水搭夠
Lm
Lm
魅影之「瞳」?唔係「眸」咩?
同問

大家估下呢兩個呢一戰4月打唔打得完
我估唔會打好耐,可能過一過場就算
始終重點係岩士諾
岩士諾笑撚咗
3-4年前停追 樓主出到依家都仲出緊 分分鐘勁追海賊王
係咪會有歌聲做背景音樂?
因為歌聲魅影…
打一打
男朋友陷入危機
臨死之際諾仔救場
好不容易穩定回身,薩麥爾只見面前又出現十名奧丁分身,以十種不同殺著攻至。

薩麥爾背部受了一擊,氣息未順,速度未能提升至極限,難再動身閃躲,只得在原地以迅雷手法對應。

薩麥爾的手像是化成了十對,同時要接下十名奧丁的招式,但在交手前一剎,一道龐大的仙氣又自他身後出現,卻是又有一名奧丁分身,自天使群中飛出,偷襲薩麥爾。

這一次,薩麥爾早有防範,整個人稍微挪動,一手繼續接下最先那十名分身的攻擊,另一手則以攻代手,抓向後襲奧丁的面門。

可是,他的手快要抓中時,那奧丁分身突然消失,而原先那十名分身當中,有九人亦憑空消散,剩下一名,則趁薩麥爾只用一手接應而露出的微小破綻,立時變招,在薩麥爾的左肋處轟下一拳重擊,將薩麥爾打到半空之中!

奧丁猛喝一聲,神眸金光一閃,又再分成十一位分身。

十一名奧丁拍翼飛到空中,後發先至,團團圍住薩麥爾,又是一輪急攻。

薩麥爾人在半空,無從憑藉,只能捲曲身軀,以魔氣護體,硬接奧丁的猛攻!

每一次,十一名分身皆會同時出手,但在擊中薩麥爾前一剎,皆會有十名分身消失,只剩一名攻擊;每次攻擊完畢,二人再沒接觸時,那十道分身又會重新出現,各展各式,但最後下手,永遠僅有一名奧丁,但其所在位置,每次未必一樣,只有最後一剎接觸時才會揭曉。
梳?
你好彩無賭
比佢有火鳥咪屈到痴線
點解奧丁呢招咁似HxH 天空競技場加斯杜萊打希索加嗰招嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞