LIHKG機械鍵盤及電容軸集中討論區(44) | 消費券攻略喺頭post

177 回覆
3 Like 7 Dislike
唔該,真係想聽日帶倒返屋企,想問下巴打推薦去邊到買?asus深水埗門市?
應該黃金勁多
好嘅唔該晒想問下如果非門市會唔會中伏因為電腦嗰d硬件黃金出名劏水魚,keyboard無蠱惑啦掛?
Keyboard個開關掣壞咗原廠整唔到
請問有冇維修公司介紹感謝大家
睇多幾間大鋪搵間平既
price.com都有得睇啦
唔該曬
不過我最近買既gear (keyboard mouse mousepad)都係深水埗2000fun
幾好的
佢好多熱門野有得試
你禁一禁個snow軸同其他牌子既keyboard你就一下試得出snow究竟有幾好禁
我見到有個60he+ 賣緊1250 你可以問問
不過冇軸 keycap要自己配
用緊Ducky One 3 Daybreak TKL 想請問有冇咩Pre-lubed軸可以換
Ps. 用緊Cherry MX 紅軸
$200 就真係得咁既手感
已買storm手指很c伏
我直情睇埋台灣日本越南網上商店都無得賣

韓國淨係得官方先有得訂,其他佢喺官網講嘅代理都已經賣晒

我諗係時候比個艱巨嘅任務比信用卡秘書服務
點解唔直接買cherry keyboard
見好多人都講依個牌子係頂級野,又千零蚊唔算貴
買黎試下
台灣keebhouse見到有 你睇啱唔啱
官方網頁睇佢只係買我想要嗰隻色60%
諗緊White定Raw
RAW都未知乜料 order左pre built white zinc
想請教下keychron 嘅keyboard 用唔用到高特嘅軸架?
我有d高特軸幾啱打, 想換去Keychron Q3 or K3
有冇巴打分享下 keychron v6 max 用後感試左覺得香蕉軸手感幾好
考個古。
q5 pro同max 個via未ready,如果你要自己map制嘅記得學定qmk
唔建議原價入手,keychron俾盡6舊,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞