脫髮救髮。食、買藥幫買、植髮織髮謬誤討論。你問我答(6)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
新post 留明
支持..留名
想問下查完藥水仲可唔可以用髮泥果D
會唔會有咩問題
本身唔嚴重食藥有無問題,有無預防作用?

有既
想問下查完藥水仲可唔可以用髮泥果D
會唔會有咩問題

藥水落頭皮
髮泥落頭髮
當然冇問題
想問下有無人想夾ebay Kirkland minoxidil share運費
我之前買果pack就快用曬
Telegram: yinlamchan
頂疏有乜髮型可以剪?

有既

兩樣都有?我食左五日,無咩異樣,想知如過有副作用大概幾時出現

有無巴打喺森髪買finax架,有無效?好驚因為食左假野搞到過左救髪黃金期

第3個星期
頂疏有乜髮型可以剪?

剪短
用施巴活髮洗頭水好唔好?會唔會溫和啲?
之前用開綠色個隻飄柔
頭頂有啲秃
有無人覺得Kirkland minoxidil 好大陣消毒火酒味

新手,用左一星期
有無人覺得Kirkland minoxidil 好大陣消毒火酒味

新手,用左一星期

ROGAINE 都一樣
食左finpecia同用左regaine 5%
兩隻用左半年有多

有無人同我一樣,情況都係差落去?
之前睇醫生,話我鬼剃頭。排政府專科睇要排一年,想問下我有咩可以做?
同埋雄禿鬼剃頭有咩分別?

新手,用左一星期

ROGAINE 都一樣

即係正常可 唔該你巴打

新手,用左一星期

原價放全新 kirkland minoxidil 5% foam
6支$520, 購自ebay
Tg: https://t.me/icfus
食左finpecia同用左regaine 5%
兩隻用左半年有多

有無人同我一樣,情況都係差落去?

fin外國買定香港買好
留學撚

有既

兩樣都有?我食左五日,無咩異樣,想知如過有副作用大概幾時出現

有無巴打喺森髪買finax架,有無效?好驚因為食左假野搞到過左救髪黃金期

驚假去返藥房買
想問下有無人想夾ebay Kirkland minoxidil share運費
我之前買果pack就快用曬
Telegram: yinlamchan

我而家開始有幫買

tg h44025304
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞